Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δήλωση υποψηφιότητας για την Προεδρία της ΔΗΜ. ΤΟ ΔΕΛΦΩΝ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή 03 Απριλίου.

     Θέλω να ξανακάνω τη Νέα Δημοκρατία  κεντρικό διαμορφωτή των πολιτικών εξελίξεων στo Nομό μας και στη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Δελφών  ,  παρουσιάζοντας το σχέδιό μου ως υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών.
    Απευθύνω  ενωτικό μήνυμα σ΄ όλους τους υποψηφίους  για όλα τα θεσμικά αξιώματα , ζητώντας  ειλικρινή και πολιτισμένο διάλογο, υπογραμμίζοντας ότι αρκετά πλήρωσε η Ν.Δ τους  διχασμούς .....

Απευθύνομαι στα μέλη του κόμματος και τάσσομαι  υπέρ της συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών των τοπικών κομματικών οργάνων , αφού κανείς δεν περισσεύει στην  ανοικτή διαδικασία επικοινωνίας με τη βάση της Ν.Δ,  που ουσιαστικά αποτελεί και την αναπτυξιακή δύναμη της κεντροδεξιάς παράταξης.
     Υποστηρίζω την ύπαρξη ενός κόμματος αξιών που θα επαναφέρει στο δημόσιο διάλογο τις βασικές αξίες της παράταξης «για να αντιπαρατεθούμε επιτέλους στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, που θα μιλήσει ουσιαστικά για ελευθερία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες.
      Θέλω ένα κόμμα που θα δώσει πραγματικές ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους. Δεν επιθυμώ ένα κόμμα που σε τοπικό επίπεδο θα διοικείται από αρχηγό και την παρέα του, αλλά θα διοικείται από όλα τα ενεργά θεσμικά κομματικά όργανα , με ελεύθερη έκφραση απόψεων και αξιοποίηση όλων των μελών . Η απόδοση σαφώς οριοθετημένων αρμοδιοτήτων  , που θα στοχεύουν στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση των ποσοστών της κεντροδεξιάς παράταξης σ΄ έναν Νομό,   που παραδοσιακά η ιδεολογική ταυτότητα των πολιτών ασπάζεται τις ιδέες και τις εφαρμοσμένες πολιτικές της κεντροδεξιάς παράταξης.
 Ασπάζομαι την ιδέα της ύπαρξης μια τοπικής οργάνωσης  της Ν.Δ  που δεν θα προσκολλιέται σε κομματικές –ιδιοτελείς  ομάδες ,  αλλά πρωτίστως στην εφαρμογή των ιδεών  και στη  δημοσιοποίηση των απόψεων τους κόμματος σε όλους τους δημότες για όλα τα καθημερινά ζητήματα , για όλους τους θεματικούς  τομείς . Η συνεχής  επικοινωνία με τη βάση της Ν.Δ θα αποτελέσει πρωταρχικό στόχο , ώστε να επαναπατριστεί το μεγάλο κομμάτι των «απογοητευμένων ψηφοφόρων» που αναγκάστηκαν να μας  γυρίσουν την  πλάτη , αντιλαμβανόμενοι ότι τα θεσμικά όργανα οφείλουν να λειτουργούν ανεξαρτήτως των εν΄ δυνάμει βουλευτικών υποψηφιοτήτων. Αυτή τη Ν.Δ επιθυμώ να κάνω πράξη.
Δεν γίνεται ο νικητής πρόεδρος να διαγράφει τον ηττημένο. Όλοι μαζί  να συμφωνήσουμε ότι θα στηρίξουμε το νικητή. Αυτό περιμένει ο κόσμος. Όλοι είμαστε στρατιώτες και ως στρατιώτες θα πορευτούμε όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. 
     Ζητώ τη στήριξή σας,  να αλλάξουμε και να δυναμώσουμε τη  ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών της Ν.Δ και υπόσχομαι ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης με απόλυτη  συνεργασία με τα μέλη του κόμματος και διαρκή επικοινωνία  με όλες τις τοπικές επιτροπές . Η  μακροχρόνια άλλωστε κομματική μου διαδρομή από την ΟΝΝΕΔ έως τη συμμετοχή μου στη  Νομαρχιακή Οργάνωση Φωκίδας διακατέχεται  από ενωτική και αγωνιστική διάθεση προς αποκλειστικό όφελος της πολύπαθης κεντροδεξιάς παράταξης .
                                                                                  Ευθύμιος Ν. Κατσαρέλης

                                                                                            Αστυνομικός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου