Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ποιοι είναι ο εκδότης και οι δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών επιχείρηση για την εξάρθρωση ομάδας που διέπραττε εκβιασμούς....

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών επιχείρηση για την εξάρθρωση ομάδας που διέπραττε εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο 42χρονος εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη" Παναγιώτης Μαυρίκος, καθώς και ο 35χρονος δημοσιογράφος Χρήστος Φράγκος και ο 50χρονος δημοσιογράφος Π. Μουσάς, ο οποίος κάλυπτε επί χρόνια πολιτικό ρεπορτάζ.
Ο 42χρονος εκδότης είχε αναπτύξει δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια και στον ηλεκτρονικό τύπο προσπαθώντας να ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή προς τις τράπεζες και τους δημόσιους οργανισμούς. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι συνήθιζε να ανεβάζει στοχευμένες αναρτήσεις και να γράφει στην εφημερίδα στοχευμένα άρθρα που σκοπό είχαν την εκβίαση συγκεκριμένων προσώπων που βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις.
Ένας δεύτερος στόχος ήταν η απόσπαση διαφημιστικών πακέτων.
Ο Χρήστος Φράγκος είναι ο συντάκτης του άρθρου υπό τον τίτλο «Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα», το οποίο έγραψε για το sofokleousin.gr και αναδημοσίευσε το left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου