ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Διοργάνωση παιδαγωγικού- επιστημονικού συνεδρίου ¨Ο Αλέξανδρος Δελμούζος και το σχολείο της εποχής μας: Εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού έργου- Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις¨

Ο Δήμος Δελφών στα πλαίσια της συνεργασίας του με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου και το Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) μαζί με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας,.....
διοργανώνουν τριήμερο παιδαγωγικό– επιστημονικό συνέδριο με τίτλο: "Ο Αλέξανδρος Δελμούζος και το σχολείο της εποχής μας: Εκσυγχρονισμός του Εκπαιδευτικού Έργου - Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις".
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας (Κορδώνη 1, Πλατεία Ησαΐα,  Άμφισσα).
Στις 13 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00π.μ-13.00μ.μ και στα πλαίσια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν «Σεμιναριακά μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας»  από την Πρόεδρο του Τμήματος ΦΠΨ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδαγωγικής κα Φουντοπούλου Μαρία Ζωή και «Σεμιναριακά μαθήματα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας» από τον Επίκουρο Καθηγητή Παιδαγωγικής κ. Μιχάλη Αθανάσιο. Τα συγκεκριμένα μαθήματα θα απευθύνονται σε φιλολόγους (ΠΕ02) και θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας.
 Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα κοινοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.
Αιτήσεις συμμετοχής για το συνέδριο και τα σεμινάρια είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών. Θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και μπορούν να αποσταλούν στο ακόλουθο email: aldelmouzosyn@yahoo.gr .
  ------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου