Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Αναβολή της 24ης απευθείας διάθεσης προϊόντων

Ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται (κατά μία εβδομάδα) η απευθείας διάθεση του Σαββάτου 6/2/2016.
Σε έκτακτη συνεδρίαση, λάβαμε υπόψιν μας τα τελευταία δεδομένα από πλευράς όλων των παραγωγών ......
που συμμετέχουν στη διάθεση και της κλιμάκωσης των αποκλεισμών δρόμων, αποφασίζοντας ότι αυτό είναι το καλύτερο για να εξασφαλίσουμε και την αρτιότητα της διάθεσης και το να μη φέρουμε σε δύσκολη θέση τους παραγωγούς μας απέναντι στους συναδέλφους τους. Την Τρίτη 9/2/2016, στην επόμενη συνάντηση της Συντονιστικής, θα επανεξεταστεί αρχικά η κατάσταση με βάση τα τότε δεδομένα.
Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Τ.ΕΕ., Πλ. Ελευθερίας 3, 4ος όροφος, θα γίνει η ενδέκατη ανοιχτή συνέλευση της κίνησης. Σ' αυτή θα έχουν την ευκαιρία να πουν τη γνώμη τους (και για τη συγκεκριμένη διάθεση αλλά και για τη μελλοντική πορεία της κίνησης) περισσότεροι εθελοντές οπότε και θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.
Οι παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί συνεχίζουν να ισχύουν. Όταν οριστικοποιηθεί ο χρόνος της απευθείας διάθεσης θα υπάρξει κάποιο διάστημα (με ανοιχτή τη φόρμα) που θα γίνονται δεκτές και άλλες (νέες) παραγγελίες. Σ' εκείνο το διάστημα θα γίνονται δεκτές (με email ή τηλεφωνικά) και τροποποιήσεις ή ακυρώσεις των ήδη καταχωρημένων παραγγελιών.
Ζητάμε και πάλι την κατανόηση όλων για την αναστάτωση που δημιουργείται και τη συμπαράσταση-συμμετοχή τους για τη συνέχιση της δύσκολης προσπάθειας των απευθείας διαθέσεων ντόπιων προϊόντων.
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                    : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική  : 6985603574 (What's Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου