Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΚΩΝ. ΧΑΛΙΟΡΗΣ: Εκλογές ανάδειξης νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Φίλες και φίλοι,

η συμμετοχή μελών και φίλων  στον πρώτο γύρο της διαδικασίας για την εκλογή νέου Προέδρου στην παράταξή μας υπήρξε μεγάλη και ταυτόχρονα καθοριστική, διαψεύδοντας για μια φορά ακόμα κάθε λογής "καλοθελητές" και κάθε είδους "κασσάνδρες". Αυτό αποτελεί την πιο αδιαμφισβήτητη απόδειξη  ότι η παράταξη αυτή έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και βαρύ ιστορικό και ιδεολογικό υπόβαθρο, ενώ ταυτόχρονα δίνει την απαραίτητη δύναμη στο νέο αρχηγό αλλά και την υποχρέωση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μη μας απογοητεύσει.
 ....

Η συμμετοχή στις εκλογές, κάθε είδους εκλογές (εθνικές, αυτοδιοικητικές, εσωκομματικές), συνιστά ενδυνάμωση της δημοκρατίας και της λαϊκής βούλησης κι επιτάσσει ότι η ευκαιρία κι η ευθύνη της συναπόφασης μέσω της κάλπης δεν πρέπει ποτέ να πηγαίνει χαμένη. Ένα ακόμα ιδιαίτερα ηχηρό μήνυμα, που βγαίνει από τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, είναι πως η κοινωνία ψάχνει λύσεις και πολιτικές για να απαλλαγεί από την ανεύθυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αρχίζοντας να περιβάλλει ξανά με εμπιστοσύνη την αξιωματική αντιπολίτευση.

Παράλληλα, αξίζουν από όλους μας θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές , τους στυλοβάτες αυτής της ιδιαίτερα κρίσιμης λειτουργίας, για την υπομονή και την αφοσίωσή τους στη άψογη τήρηση των διαδικασιών και την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη υποδοχή του κόσμου.

Φίλες και φίλοι,

Γνωρίζετε ότι πάντα με διέκρινε η ευθύτητα λόγου κι η ειλικρίνεια των σχέσεών μου. Γνωρίζετε, επίσης, ότι δεν έχω μάθει να αντιμετωπίζω τους συμπατριώτες μου ως πολίτες περιορισμένης ευθύνης. Όλοι σας έχετε μεράκι για την παράταξη, έχετε κρίση κι άποψη, έχετε γνώση κι επίγνωση για ποιους λόγους το κόμμα μας οπισθοχωρούσε συνεχώς. Για ποιους λόγους είχαμε χάσει τη σύνδεση και την επαφή μας με την κοινωνία και τους παραγωγικούς ανθρώπους, με τις δραματικές αγωνίες των νέων παιδιών.

Γνωρίζω καλά κι εγώ ότι δεν έχετε ανάγκη υποδείξεων, νουθεσιών και πατερναλιστικών συστάσεων για το τι θα πράξετε και τι θα ψηφίσετε. Την Κυριακή στις 20 του Δεκέμβρη επιτελέσατε για μια ακόμα φορά το καθήκον σας στο ακέραιο. Έχοντας την εμπειρία αυτή γνωρίζω ότι το ίδιο θα πράξετε εκ νέου και στις 10 του Γενάρη συμμετέχοντας και πάλι δυναμικά στη διαμόρφωση των εξελίξεων. Ενώνω, λοιπόν, κι εγώ τη φωνή μου με αυτή του κάθε απλού κι ανώνυμου νεοδημοκράτη και σας καλώ να στείλουμε ένα νέο μήνυμα ενότητας και νίκης προς κάθε αποδέκτη!

Κωνσταντίνος Εμ.Χαλιορής
Οικονομολόγος
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδος

2 σχόλια:

  1. Καλά...όχι κι έτσι.
    Έχεις αναλάβει εργολαβικά την προβολή των Νεοδημοκρατών υποψηφίων?
    Πολιτευτής ? Τι πάει να πεί πολιτευτής?
    Ρε μπάς κι είναι φίλος σου? Πέστο μας τουλάχιστον να το ξέρουμε.
    Ξεκίνησες και εσύ και ο λαογραφικός με τις ευχές του Κυρίου τα Χριστούγεννα και τώρα προχωράς ακόμα πιο κεί..
    Ε όχι !!!!! Φτάνει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πονηρε πολιτευτη,
    Τοσα χρονια οι φιλοι σου
    Μας πηραν το βρακι..

    Διολισιος Φωλομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή