Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (με δυο λόγια) που "αλιεύσαμε" από τον ηλεκτρονικό τύπο και που δεν θα δείτε καθόλου η θα δείτε στα ψιλά των επισήμων ΜΜΕ (εικόνες και βίντεο)

Του  Ορέστη Τσάρκου

*ΜΟΥΖΑΛΑΣ...ΤΙ ΜΑΣ  ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ  ΦΚΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ .

*ΤΙ ΘΑ  ΤΡΩΝΕ  ΣΕ  ΛΙΓΟ  ΟΙ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΖΗΣΟΥΝ?

*ΜΙΑ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΑΠΟ  ΠΑΛΙΑ ΜΕ  ΝΕΟ  ΕΛΛΗΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ  ΠΟΙΟΣ  ΤΟΝ  ΣΥΣΤΗΝΕΙ?

*ΚΑΙ  ΑΛΛΟ ΙΣΧΥΡΟ  ΧΤΥΠΗΜΑ  ΣΤΗ  ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.... ΔΕΙΤΕ  ΠΟΙΟΝ  ΠΙΑΣΑΝΕ  ΑΥΤΗ  ΤΗ  ΦΟΡΑ!!!!

*ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ  ΟΙ  ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ  ΤΕΧΝΕΣ!!! ΠΟΙΟΣ  ΚΑΙ  ΤΙ  ΕΙΠΕ?

*ΚΑΙ  Η  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ  ΜΑΣ  ΕΙΔΗΣΗ. ΠΩΣ  ΘΑ  ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ  ΟΙ  ΑΡΤΗΡΙΕΣ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΕΝΑ  ΛΙΠΑΡΟ  ΓΕΥΜΑ..........



ΤΟ ΕΘΕΣΕ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Μουζάλας: Μας ζήτησαν στρατοπέδο 400.000 μεταναστών στην Αθήνα!


Θέμα δημιουργίας στρατοπέδου 300-400.000 μεταναστών μέσα στην Αθήνα έθεσε ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών τη Δευτέρα, στη Σύνοδο για το μεταναστευτικό στην Ολλανδία.
Αυτό αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «ο Βέλγος υπουργός έθεσε το ανιστόρητο θέμα για στρατόπεδο 300-400.000 μεταναστών στην Αθήνα».

                          *****************************


ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το BBC στην Κρήτη: Γιατί κάποιοι Έλληνες συνταξιούχοι θα μαζεύουν χόρτα για να επιβιώσουν


«Οι άγριες πρασινάδες γνωστές ως “χόρτα” έχουν αποτελέσει την βάση της Κρητικής διατροφής από τους Μινωικούς χρόνους, αλλά με το οικονομικό κλίμα της Ελλάδας να επιδεινώνεται με γρήγορους ρυθμούς, η αναζήτηση τροφής μπορεί να γίνει για μία ακόμα φορά τρόπος ζωής», αναφέρει δημοσιογράφος του BBC.


Μέσα από ένα άρθρο της η  Heidi Fuller-Love προσπαθεί να δώσει μία άλλη διάσταση της ελληνικής οικονομικής κρίσης, αυτή που έχει να κάνει με τον ζωή ορισμένων συνταξιούχων στην επαρχία, οι οποίοι επηρεασμένοι από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες έχουν ξεκινήσει να αναζητούν την τροφή τους στα βουνά.

                                    **********************

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΑΠΟ  ΠΑΛΙΑ.......
Ο Χριστοφοράκος συστήνει τον Κυριάκο στο Γερμανό πρέσβη.


 Ο Χριστοφοράκος διέφυγε στην Γερμανία στις 15 Δεκεμβρίου 2007 και δικάστηκε από την γερμανική Δικαιοσύνη, ενώ εντάλματα έκδοσής του στην Ελλάδα απορρίφθηκαν από την γερμανική Δικαιοσύνη…



                    ***********************************


Νέο συντριπτικό κτύπημα στην φοροδιαφυγή: Συνέλαβαν... αυγουλά με 150 δίκροκα αυγά στην Πρέβεζα!


Συντριπτικό κτύπημα στην παραοικονομία και την φοροδιαφυγή από τις διωκτικές αρχές της χώρας (των οποίων προΐστανται ως γνωστόν στελέχη του κουαρτέτου των δανειστών): Στην συνοικία Νεάπολη της Πρέβεζας (Ματζίρικα) συνελήφθη ένας πάμφωχος ηλικιωμένος από τα Ιωάννινα, να διαπράττει βαριά φορολογικά εγκήματα.

Συγκεκριμένα  είχε ανοίξει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε μέσα πάνω από 150 δίκροκα αυγά και είχε το θράσος να τα πουλάει και χωρίς άδεια, αλλά και 5 λεπτά φθηνότερα το ένα απότι πωλούν τα σούπερ μάρκετ τα βιομηχανοποιημένα αυγά.

                         ******************************

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ
Μητρόπολη Γλυφάδας: Αντιχριστιανικό το ζίου ζίτσου, το καράτε και όλες οι πολεμικές τέχνες


Μετά την καταδίκη της γιόγκα από την Ιεαρά Σύνοδο πέρσι τον Ιούνιο, ήρθε η σειρά να καταταγούν ως αντιχριστιανικές πολεμικές τέχνες που έλκουν την καταγωγή τους από την Ανατολική Ασία.
Η Μητρόπολη Γλυφάδας, σε ανακοίνωσή της ζητά την πλήρη αποχή όλων των ορθοδόξων από την εξάσκηση πολεμικών τεχνών υποστηρίζοντας ότι επειδή βασίζονται στην ανατολική φιλοσοφία και το αξιακό σύστημα του βουδισμού «οι πολεμικές τέχνες έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το Ορθόδοξο Χριστιανικό μήνυμα της αγάπης». Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Γλυφάδας, ήρθε μετά την εισαγωγή του ζίου-ζίτσου ως μάθημα σε ορισμένα Δημοτικά σχολεία της χώρας.

                            ***********************


Ετσι θα καθαρίσετε τις αρτηρίες σας μετά από ένα λιπαρό γεύμα!


Οι τροφές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες μπορεί να μπλοκάρουν τις βασικές αρτηρίες στο κυκλοφορικό σύστημα για πολλές ώρες μετά το τέλος του γεύματος.

Αυτό αυξάνει κατακόρυφα τον κίνδυνο εμφράγματος, ειδικά στα άτομα που έχουν προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα ή συντρέχουν άλλοι παράγοντες που τους καθιστούν ευάλωτους σε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικοί απλοί τρόποι για να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας απέναντι στο έμφραγμα ακόμα και την ύστατη στιγμή, αφού, άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να παραβρεθείτε σε ένα τραπέζι με λιπαρούς πειρασμούς που αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια και μετά από ένα λιπαρό γεύμα για να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας:

-Μαρινάρετε το κρέας πριν το ψήσετε: Οι υψηλές θερμοκρασίες που μαγειρεύεται το κρέας δημιουργούν χημικές ενώσεις οι οποίες ονομάζονται προϊόντα προχωρημένης γλυκοζυλίωσης (AGEs) και αυξάνουν τη φλεγμονή και τον κίνδυνο του διαβήτη. Για να ελαχιστοποιηθεί η ποσότητα αυτών των ουσιών στο αίμα σας, μαρινάρετε το κρέας σε χυμό λεμονιού ή ξυδιού, ψήστε το σε λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες και μην φάτε τα καψαλισμένα κομμάτια του κρέατος.

-Πιείτε κόκκινο κρασί με το φαγητό: Ερευνητές από την Χιλή έδειξαν ότι ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα ως μέρος μιας διατροφής υψηλής σε λιπαρές ουσίες, μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις στις αρτηρίες του ατόμου. Αντίστοιχα αποτελέσματα έδειξε και άλλη έρευνα σχετικά με τις ιδιότητες του χυμού από σταφύλι.

-Βάλτε στο γεύμα ψωμάκι με σπόρους: Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Yale έδειξε, ότι όταν οι άνθρωποι τρώνε ποσότητα βρώμης ή άλλων δημητριακών με βάση το σιτάρι, κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με πολλά λιπαρά, οι αρτηρίες τους στένευαν αισθητά λιγότερο.

-Προσθέστε μια φέτα αβοκάντο: Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του UCLA έδειξαν ότι αφότου οι άνθρωποι φάνε ένα χάμπουργκερ, τις επόμενες δύο ώρες οι αρτηρίες τους στενεύουν και αυξάνεται ο κίνδυνος να τις μπλοκάρει το λίπος από το γεύμα τους. Όταν όμως στο χάμπουργκερ πρόσθεσαν ένα κομμάτι αβοκάντο, τότε αυτή η επικίνδυνη παρενέργεια σχεδόν εξαφανίστηκε. Αν και το αβοκάντο έχει αρκετά λιπαρά, εντούτοις εξουδετερώνει τη φλεγμονή που προκαλεί το κρέας.

-Κάντε ένα σύντομο περίπατο: Αρκούν 30 λεπτά περπατήματος σε χαλαρό ρυθμό μετά από ένα λιπαρό γεύμα για να μειωθεί η αύξηση της συγκέντρωσης λιπιδίων στο αίμα από 10% έως 25%.


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου