Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Μονοπάτι Παρνασσού: 1η Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές


Μονοπάτι Παρνασσού:
Νέοι αγώνες στη διοργάνωση. Η προκήρυξη του αγώνα. 1η Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές. Η ΔΕΣΦΑ και ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας μεγάλοι χορηγοί των αγώνων....

        
          Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του διοργανωτή συλλόγου Διόνυσου Αμφίκλειας η προκήρυξη των αγώνων για τη φετινή διοργάνωση που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 23/24  Απριλίου. (http://dionysosamfiklias.gr/?page_id=865)

          Δύο νέους αγώνες θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Έναν εισαγωγικό ορεινό αγώνα 6 χιλιομέτρων και 400 μέτρων υψομετρικής ανάβασης και ένα μικρό αγώνα city trail στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας.
         
          Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν  την Τρίτη 1 Μαρτίου και θα λήξουν την Παρασκευή 15 Απριλίου τα μεσάνυχτα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του διοργανωτή συλλόγου. Λεπτομέρειες για την διαδικασία της εγγραφής καθώς και για τους αγώνες, θα βρείτε στην προκήρυξη του αγώνα.

          Μεγάλος χορηγός και αρωγός στην προσπάθειά μας θα είναι φέτος η ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) και για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας.Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.