ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΣΤΟΜΟ: Ελεγχόμενες εκρήξεις από πυροτεχνουργούς του Στρατού

Μνήμες του παρελθόντος στους κατοίκους του μαρτυρικού Δίστομου ξύπνησε η ελεγχομένη έκρηξη που ακούστηκε το πρωί από την καταστροφή δυο χειροβομβίδων mills κατάλοιπα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. ...
Σε εξεταστικά προχωρημένη αλλοίωση (σκουριά και εφίδρωση εκρηκτικής ύλης ) άκρως επικίνδυνες βρεθήκαν οι δυο χειροβομβίδες mills .Εξουδετερώθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε ασφαλές μέρος από πυροτεχνουργούς (ΥΠ-Π) του Στρατού Ξηράς όπου και καταστράφηκαν . Ακόμα και σήμερα το μαρτυρικό αυτό χωριό ακούει τους ήχους του παρελθόντος και θυμάται ότι η ιστορία του τόπου αυτού είναι ακόμα ζωντανή !!!! Το έργο δε των πυροτεχνουργών (ΥΠ-Π) του Στρατού Ξηράς διασφαλίζει τόσο στην ειρήνη όσο και στον πόλεμο ένα από τα μέγιστα αγαθά των πολιτών την "ΑΣΦΑΛΕΙΑ " .


onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.