Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Του  Ορέστη  Τσάρκου

*ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ. ΠΟΙΟΣ  ΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΤΟ  ΒΕΝΙΖΕΛΟ  ΣΤΗΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ?

* ΣΕ  ΠΟΙΑ  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ  ΜΕΓΑΛΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΕΧΟΥΝ  ΓΕΜΙΣΕΙ  ΤΑ  ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ  ΑΠΟ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

*ΠΟΙΟΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ  ΗΓΕΤΗΣ  ΕΙΠΕ  ΟΤΙ  ΤΟ  ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΗΤΑΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΙΧΕ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ?

*ΠΟΙΟΝ  ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ  ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗ  ΒΟΥΛΗ  Ο  ΘΕΟΧΑΡΗΣ  ΓΙΑ  ΜΑΥΡΑ  ΤΑΜΕΙΑ?

*ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ  . ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ.....

*ΠΟΙΟΙ  ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ  ΤΟΝ  ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ  ΓΙΑ  ΑΚΡΑΙΟ ΜΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ  ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ?

*ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  ΤΗ  ΑΝΤΙΚ  ΑΞΙΑΣ  ΑΚΙΝΗΤΑ  ΘΑ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ?

* ΚΑΙ  ΔΥΟ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ  ΒΙΝΤΕΟ. ΕΝΑ  ΜΕ   ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ  ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ "Abba" σε  Αρχαία  Ελληνικά  ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΜΕ  ΓΥΝΑΙΚΑ  ΜΕ  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ  ΣΤΟΛΗ  ΠΟΥ  ΧΟΡΕΥΕΙ" Beyoncé "ΣΕ  ΟΡΟΣΕΙΡΑ  ΤΗΣ  ΡΟΔΟΠΗΣ !.......

Ποιος καλύπτει το Βενιζέλο στην Εισαγγελία;


  • Βενιζέλος

Το Νοέμβριο του 2014, πριν από ένα χρόνο δηλαδή, γράφει   ο Κώστας  Βαξεβάνης,κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ (εδώ η μήνυση). Όπως είχα δημοσιοποιήσει, η μήνυση ήταν η απάντηση στο νόμο περί ευθύνης υπουργών και την κάλυψη του Βενιζέλου από το πολιτικό σύστημα. Η μήνυση αφορούσε την περίοδο που ο Βενιζέλος δεν ήταν υπουργός και κατείχε τη λίστα Λαγκάρντ, δεν καλυπτόταν δηλαδή από το νόμο που έφτιαξε ο ίδιος. Ήταν απλώς βουλευτής, άρα η Εισαγγελία έπρεπε να εξετάσει τη μήνυση και αν ήταν βάσιμη να τη διαβιβάσει στη Βουλή.
Η βασιμότητα της μήνυσης στηριζόταν σε δύο πραγματικά και αδιαμφισβήτητα γεγονότα.
Πρώτο: ο ίδιος ο Βενιζέλος είχε παραδεχθεί δημόσια πως είχε τη λίστα Λαγκάρντ αφού είχε αποχωρήσει από το Υπουργείο. Τη λίστα αυτή παρέδωσε στις 2 Οκτωβρίου του 2012 στο γραφείο του Σαμαρά μετά από συνέντευξη του Στουρνάρα στην οποία έlεγε πως ουδέποτε παρέλαβε λίστα από τον προκάτοχό του Βενιζέλο.
Δεύτερο: Το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου παρέπεμψε σε δίκη τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ. Στο βούλευμα  3/2014 , το usb που περιείχε τη λίστα, χαρακτηρίζεται ως δημόσιο έγγραφο.
Όπως προκύπτει λοιπόν από τα δύο πραγματικά γεγονότα, ο Βενιζέλος ενώ δεν ήταν υπουργός (δηλαδή δεν καλύπτεται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών ώστε να έχει παραγραφεί το αδίκημα) κατείχε δημόσιο έγγραφο με προσωπικά και τραπεζικά δεδομένα χιλιάδων ατόμων. Έκανε δηλαδή υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου ενώ υπάρχουν και άλλα αδικήματα που απορρέουν από την κατοχή της λίστας.
Το αδίκημα Βενιζέλου μπορεί να το αντιληφθεί ακόμη και αυτός που δεν γνωρίζει νομικά. Όχι όμως η Εισαγγελία της Αθήνας. Το Νοέμβριο του 2014 ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηλίας Ζαγοραίος, ανέθεσε σε Εισαγγελέα την υπόθεση. Ο Εισαγγελέας με τη σειρά του ανέθεσε σε Πταισματοδίκη να εξασφαλίσει τα αποδεικτικά στοιχεία (ναι αυτά που ήταν ήδη δημοσιευμένα). Τον Μάιο του 2015 η δικογραφία επέστρεψε στην Εισαγγελία της Αθήνας και ανατέθηκε εκ νέου στον Εισαγγελέα Φιστόπουλο να κάνει τις νόμιμες απαιτούμενες ενέργειες. Έξι μήνες μετά την επιστροφή της δικογραφίας και ένα χρόνο μετά τη μηνυτήρια αναφορά, η Εισαγγελία δεν έχει ακόμη στείλει τη δικογραφία στη Βουλή.
Σε μια δηλαδή αυταπόδεικτη υπόθεση, που αφορά το δημόσιο συμφέρον και είναι ίσως από τις λίγες που μπορεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη χωρίς να υπάρξει η κάλυψη του νόμου περί ευθύνης υπουργών, η Εισαγγελία δείχνει να έχει χάσει το δρόμο της. Εν αντιθέσει με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση που γίνονται εναντίον δημοσιογράφων και φτάνουν στο ακροατήριο εν ριπή οφθαλμού, στην υπόθεση Βενιζέλου, κάποιοι στην Εισαγγελία δεν βλέπουν ούτε την ίδια την υπόθεση ούτε το Βενιζέλο.
Αν σε υποθέσεις τέτοιας διάστασης  με δημοσιοποίηση και ξεκάθαρα τα στοιχεία  της δίωξης, η Εισαγγελία λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, τότε έχει δικαίωμα να υποθέσει οποιοσδήποτε πολίτης τι γίνεται σε άλλες υποθέσεις που δεν πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας.
Το αυτοδιοίκητο της Δικαιοσύνης δεν μπορεί να λειτουργεί συστηματικά συγκαλυπτικά για υποθέσεις, ούτε οι φορείς της Δικαιοσύνης να παίζουν την κολοκυθιά με δικογραφίες. Αν δεν μπορούν να τα βάλουν με το Βενιζέλο τότε πρέπει να παραιτηθούν. Αν δεν μπορούν να λειτουργήσουν με όπλο το νόμο παρά μόνο ενάντια σε άγνωστους και αδύναμους τότε δεν εκπροσωπούν τη Δικαιοσύνη αλλά τη δειλία.
Από τη μεριά μας έχουμε δικαίωμα να αναρωτηθούμε: ποιός από την Εισαγγελία καλύπτει το Βενιζέλο σε μια υπόθεση που η στοιχειοθέτησή της γίνεται με δύο χαρτιά δημοσιοποιημένα στο διαδίκτυο και σε πέντε λεπτά; Ποιός;

**********************************

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Ερευνα: Εχουν γεμίσει με Ελληνες τα ψυχιατρεία του Βερολίνου

Ερευνα: Εχουν γεμίσει με Ελληνες τα ψυχιατρεία του Βερολίνου

Περισσότεροι από 600 Έλληνες ασθενείς παρακολουθούνται το τελευταίο διάστημα στα Εξωτερικά Ιατρεία Ψυχικής Υγείας της δημοτικής κλινικής Humboldt στη συνοικία Wittenau του Βερολίνου.
Τρεις στους τέσσερις είναι άνθρωποι που μετανάστευσαν στη Γερμανία μετά το 2010. Κυνηγημένοι από την άγρια κρίση που μαστίζει την Ελλάδα αναζήτησαν εκεί μια καλύτερη τύχη, όχι όμως πάντοτε επιτυχώς. 
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μένουν άνεργοι για καιρό ή υφίστανται άγρια εκμετάλλευση δουλεύοντας αδήλωτοι, με εξευτελιστικές αμοιβές, υπό άθλιες συνθήκες που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της σύγχρονης δουλείας.
Κάποιοι μέσα από αυτές τις διαδρομές καταλήγουν εξαντλημένοι να αναζητούν τον εαυτό τους στα αντικαταθλιπτικά και στην ψυχανάλυση. Οι Ελληνες ασθενείς αποτελούν το 15% όσων επισκέπτονται τα Εξωτερικά Ιατρεία Ψυχικής Υγείας ΙΙ του Humboldt, τα οποία δέχονται σχεδόν τους μισούς ψυχικά ασθενείς ολόκληρου του Βερολίνου.
Οπως εξηγεί μιλώντας στο «Εθνος» η Δέσποινα Παπαδημητράτου, ψυχολόγος στα εξωτερικά ιατρεία ΙΙ, οι Ελληνες ασθενείς εμφανίζουν προβλήματα όμοια με ανθρώπους που αφήνουν πίσω τους μια εμπόλεμη χώρα. «Είναι η ίδια εικόνα που παρουσιάζουν πρόσφυγες πολέμου. Πάσχουν από μετατραυματικό σύνδρομο το οποίο εκφράζεται με κατάθλιψη, φοβίες, κρίσεις πανικού και νευρώσεις». 
Και προσθέτει: «Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι έχουν υποστεί μια εξαναγκαστική μετανάστευση, το αισθάνονται ως βίαιο ξεριζωμό από την πατρίδα, έρχονται στη Γερμανία με μαύρη καρδιά όχι ως αποτέλεσμα επιλογής. Είναι τόσο σπρωγμένοι από την ανάγκη που πολλοί δεν έχουν καν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη μετανάστευση. Ερχονται χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα και αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρατσισμού».

***********************************


ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ GREXIT

Γιούνκερ: Πραγματικό κατόρθωμα Τσίπρα το σκληρό μνημόνιο - Δεν είχε στρατηγική


(EUROKINISSI)
Η συμφωνία της Αθήνας με τους Ευρωπαίους έχει υπογραφεί εδώ και δύο μήνες, γίνονται τα πρώτα βήμα για την υλοποίησή της, αλλά το παρασκήνιο πριν από την επίτευξή της παραμένει αξέχαστο.
Για αυτό μίλησαν ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο Πιερ Μοσκοβισί, στο γαλλογερμανικό ντοκιμαντέρ του ARTE, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει πραγματικό... κατόρθωμα του Αλέξη Τσίπρα το σκληρό τρίτο μνημόνιο και τον δεύτερο να θυμάται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν στη θέση του ως... διακοσμητικός και για να μην διαπραγματευτεί.
«Αναρωτιόμουν κάποιες φορές, αλλά όχι πραγματικά, αν η ελληνική κυβέρνηση δεν ήταν μια κυβέρνηση κυνική. Είναι ένα εξαιρετικό κατόρθωμα από την μια οι Έλληνες με φόντο μια αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα απέρριψαν ένα κείμενο και ένα μήνα μετά η Ελληνική κυβέρνηση να προτείνει ένα κείμενο πολύ πιο σκληρό απ' αυτό που απέρριψε ο ελληνικός λαός. Είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελλάδα δεν είχε στρατηγική. «Ποτέ δεν κατάλαβα την στρατηγική της Ελλάδας και πιστεύω πολύ ειλικρινά μετά απ' όσα ζήσαμε ότι η Ελλάδα δεν είχε πραγματική στρατηγική. Η στρατηγική και τα σχέδια καταστρώνονταν μέρα με την ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

*************

ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Μαύρα ταμεία» εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία Φλαμπουράρη καταγγέλλει ο Θεοχάρης! (ΒΙΝΤΕΟ)


fla

Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία;
Σε βαρύτατη καταγγελία με μόλις 65 λέξεις προχώρησε ο κ. Χάρης Θεοχάρης στη Βουλή για το μετοχολόγιο και τους ισολογισμούς της εταιρείας του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.
 Ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και επιχειρώντας να αποδομήσει το ηθικό προφίλ της κυβέρνησης, είπε:
«Πού φωνάζετε για τους διεφθαρμένους -τους άλλους διεφθαρμένους- και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη -συγγνώμη, της “πρώην” εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη- δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από ένα εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι».
«Αφήστε λοιπόν τις ηθικολογίες, γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς» σημείωσε στο τέλος ο κ. Θεοχάρης, χωρίς ωστόσο να εισπράξει κάποια απάντηση από την κυβέρνηση ή την πτέρυγα της πλειοψηφίας.

ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟ  10 .10' 



************

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ»

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο -Μεταλλάχθηκε ο Τσίπρας


Μοσκοβισί: Η Ελλάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο -Μεταλλάχθηκε ο Τσίπρας

Λίγες ώρες πριν από την άφιξη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πιερ Μοσκοβισί τείνει το χέρι του προς την Ελλάδα και εξαίρει τις προσπάθειές της να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Europe 1», ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων τόνισε πως η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο.
«Ο Τσίπρας έκανε στροφή και μεταλλάχθηκε. Σήμερα η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ καλή. Η ελληνική περίπτωση είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορούμε πλέον να εκταμιεύσουμε τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ του προγράμματος. Φυσικά, τώρα θα εξετάσουμε την πρόοδο του προγράμματος και γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα εξετάσουμε το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, καθώς και το χρέος», ανέφερε ο Γάλλος πολιτικός.

****************************

Εργαζόμενοι στα Ταμεία κατά Κατρούγκαλου: Βρίσκεται σε ακραίο νεοφιλελεύθερο παροξυσμό


Εργαζόμενοι στα Ταμεία κατά Κατρούγκαλου: Βρίσκεται σε ακραίο νεοφιλελεύθερο παροξυσμό

Με ανακοίνωση κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου απάντησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) στις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Η ΠΟΠΟΚΠ κάνει λόγο για «ακραίο νεοφιλελεύθερο παροξυσμό» στον οποίο βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας. Η ομοσπονδία "στεγάζει" συνδικαλιστικά τους εργαζομένους όλων των ασφαλιστικών φορέων πλην ΙΚΑ. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο κ. Κατρούγκαλος "μετερχόμενος αδίστακτα κάθε μέσο επικοινωνιακής χειραγώγησης, αφορίζει, συκοφαντεί και διαστρεβλώνει ό,τι βρεθεί στο δρόμο του, προκειμένου να φέρει σε πέρας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πρόσφατη προσωπική εντολή της Λαγκάρτ για "τελικό ξεκαθάρισμα".

******************************

Πλειστηριασμούς ακινήτων άνω των 120.000 ευρώ ζητά η τρόικα

Κόκκινα Δάνεια



Σκληρές απαιτήσεις για τους πλειστηριασμούς κατοικίας κι τα κόκκινα δάνεια κατέθεσε η τρόικα στην πρώτη συνάντησή της με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη κατεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη της προστασίας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν να υπάγονται στο καθεστώς προστασίας του νόμου Κατσέλη μόνον όσα ακίνητα έχουν αντικειμενική έως 120.000 ευρώ και το εισόδημα του ιδιοκτήτη - οφειλέτη αγγίζει το όριο της φτώχειας, δηλαδή δεν ξεπερνά τις 12.000 ευρώ

***********             

                 

   ***************************

Φοιτητές τραγουδούν Abba στα αρχαία ελληνικά


Σε μία διαφορετική διασκευή του «Mamma Mia» των Abba προχώρησαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Όκλαν στη Νέα Ζηλανδία.
Μέλη του Συλλόγου Κλασικών Σπουδών, οι φοιτητές χρησιμοποίησαν τις γνώσεις τους και ερμήνευσαν τον τραγούδι ο τίτλος του οποίου όμως είναι «Μα το Δία».
Το βίντεο είναι απολαυστικό, οι φοιτητές είναι ντυμένοι στα λευκά, ενώ τα μικρά λάθη που κάνουν στην προφορά των λέξεων κάνουν την προσπάθειά τους ακόμα πιο διασκεδαστική.


*****************************


Η GERY GEORGIEVA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ

Γυναίκα με παραδοσιακή στολή χορεύει Beyoncé στην Οροσειρά της Ροδόπης [βίντεο]




Γυναίκα με παραδοσιακή στολή χορεύει Beyoncé στην Οροσειρά της Ροδόπης [βίντεο]

H Gery Georgieva μπορεί να φτάσει στα άκρα για την τέχνη, καθώς όχι μόνο «πήρε τα βουνά», αλλά χόρεψε και το τραγούδι-ύμνος των single γυναικών...τι να σημαίνει αυτό άραγε;
Η Βρετανο-βουλγαρικής καταγωγής καλλιτέχνις στην προσπάθειά της να αναμείξει τα παραδοσιακά στοιχεία με την ποπ κουλτούρα, ανέβηκε στην Οροσειρά της Ροδόπης και χόρεψε φορώντας παραδοσιακή στολή.
Το περίεργο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το τραγούδι ήταν η έκπληξη στο όλο concept.  Η ίδια έκανε την ακριβή χορογραφία από το video clip της Beyoncé,  «Singles Ladies».
Αν και στο βίντεο δεν ακούγεται το τραγούδι, το λαχάνιασμά της μαρτυρά την δυσκολία και την ένταση του καιρού στο χιονισμένο τοπίο.
Βλέπω την παραδοσιακή και την ποπ κουλτούρα ως παράλληλες, δεδομένου ότι είναι ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής που μπορεί να συγκινήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτή η δύναμη, η ικανότητα να ενθαρρύνεις χιλιάδες ανθρώπους να μάθουν μι χορογραφία της Beyoncé dance, είναι κάτι μοναδικό και περίεργο”, σχολίασε η Gery Georgieva.


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου