Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα!

                                          Παρνασσός -  Κελλάρια 



Οι Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί με ένταση 5 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Στα βόρεια, κυρίως, θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας.....


Για σήμερα Πέμπτη (22/10/2015)

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές, αρχικά στη δυτική-κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς βορειοδυτικούς με ένταση 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες όπου πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Άνεμοι: νότιοι 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική - Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά περιόδους θα είναι έντονα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη - Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 23-10-2015 - Καιρός: κακοκαιρία σε όλη τη χωρά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ και στα νότια από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: σε σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου