Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του  Ορέστη  Τσάρκου

*ΝΕΕΣ  ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΦΩΤΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΟΓΑ.

*ΝΕΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΑΛΛΑ  8  ΕΚ  ΜΙΖΕΣ  ΣΕ  ΥΠΟΥΡΓΟ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.

*ΠΟΥΤΙΝ...Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ  (ΒΙΝΤΕΟ) ΠΟΥ  ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ  ΜΜΕ   ΔΕΝ  ΕΔΕΙΞΕ.

*Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΛΕΕΙ  ΑΝΟΗΣΙΕΣ  .Ο  ΣΑΜΑΡΑΣ  ΔΕΝ  ΗΘΕΛΕ  ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  .ΠΟΙΟΣ  ΤΟ  ΕΙΠΕ?

*ΔΕΝ  ΑΠΑΝΤΗΣΕ  ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ  ΕΠΡΕΠΕ  ΚΑΙ   ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ  ΣΕ  ΠΟΙΟΝ  Η  ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  "ΑΝΟΗΣΙΕΣ"?

*ΣΕ ΠΟΙΑ  ΜΕΓΑΛΗ  ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ  ΧΩΡΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  6.200  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝΑΠΟ ΤΙΣ  ΟΠΟΙΕΣ  ΕΝΕΡΓΕΣ  1500.

*ΚΑΙ  Η  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΒΙΝΤΕΟ 90 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ !....

Εισφορές-φωτιά για τον ΟΓΑ

Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ 

Η συντριπτική πλειονότητα των αγροτών αδυνατεί να αποδώσει ετησίως ποσά που κυμαίνονται από 1.000 έως 1.500 ευρώ 
Ακόμη και σε τριπλασιασμό (σύμφωνα με την αισιόδοξη σκοπιά) των εισφορών που καταβάλλουν σήμερα οι αγρότες μπορεί να οδηγήσει το κοινό σύστημα εισφορών σε όλες τις κατηγορίες ασφαλισμένων, που προτείνεται από την επιτροπή «σοφών» και φαίνεται να υιοθετείται από την κυβέρνηση.
Τα πράγματα, λοιπόν, στον ΟΓΑ, και ειδικότερα στην ασφάλιση του αγροτικού κόσμου, είναι δυσοίωνα, καθότι οι αλλαγές που προετοιμάζονται μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και εκτός ασφάλισης πάρα πολλούς αγρότες.
Υπενθυμίζεται ότι έχει προταθεί η ουσιαστική ενοποίηση του υπάρχοντος καθεστώτος κοινωνικής ασφάλισης με θέσπιση ενιαίων κανόνων για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους και ανακαθορισμό των συντάξεων των ήδη συνταξιούχων.

**********************************

Και σε υπουργό μπορεί να κατέληξαν τα 7,9 εκατ. ευρώ μίζες προς την Ελλάδα, κατέθεσε πρώην μάνατζερ της KMW

Πρώην μάνατζερ της αμυντικής βιομηχανίας Krauss-Maffei παραδέχεται ότι υπήρξε δωροδοκία προς έλληνες αξιωματούχους για την προμήθεια γερμανικών οβιδοβόλων το 2001. Ο 72χρονος που λογοδοτεί σε δικαστήριο του Μονάχου, κατέθεσε πως μίζες ύψους 7,9 εκατ. ευρώ ίσως κατέληξαν και στον τότε υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, ήτοι τον Άκη Τσοχατζόπουλο ή το Γιάννο Παπαντωνίου (η αλλαγή φρουράς έγινε το 2001).
Ο πρώην μάνατζερ της Krauss-Maffei Wegmann (KMW) λογοδοτεί από το Σάββατο σε δικαστήριο του Μονάχου κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απόπειρα απάτης. Η εισαγγελία εκτιμά ότι για την προμήθεια 24 οβιδοβόλων συνολικής αξίας 188 εκατομμυρίων ευρώ το 2001 είχαν πληρωθεί «μίζες» ύψους 7,9 εκατομμυρίων ευρώ, ενδεχομένως και στον τότε υπουργό Άμυνας στην Ελλάδα. 

*****************************

Δείτε τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ομιλία του Πούτιν,που κανένας δεν τόλμησε να δείξει... [video]

Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το...

γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..Το βίντεο

περιλαμβάνει αποσπάσματα απο την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και “αυτούς” που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.


**************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΖΑΝ ΚΑΤΡΕΜΕΡ

Σόιμπλε: Ο Τσίπρας έλεγε ανοησίες -Ο Σαμαράς δεν ήθελε τις μεταρρυθμίσεις

Σόιμπλε: Ο Τσίπρας έλεγε ανοησίες -Ο Σαμαράς δεν ήθελε τις μεταρρυθμίσεις

Την άποψη ότι η Γερμανία δεν επέβαλε απολύτως τίποτα στην Ελλάδα εξέφρασε σε συνέντευξή του στον Ζαν Κατρεμέρ ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο γαλλογερμανικό κανάλι ARTE.
Στο ντοκιμαντέρ «Ελλάδα, η επόμενη μέρα» το οποίο πρόκειται να προβληθεί το βράδυ της Τρίτης από το γαλλο-γερμανικό δίκτυο ARTE, ο τσάρος της γερμανικής Οικονομίας τονίζει επίσης ότι στην πρόταση για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν υπήρξε καμία γερμανική «υπαγόρευση»
Αποκαλυπτικός, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μίλησε για τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, την ελληνική οικονομία, το δημοψήφισμα και την πρόταση για την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Καμία έκπληξη η νίκη Τσίπρα τον Ιανουάριο 
Ο ίδιος δεν εξεπλάγη καθόλου από την νίκη Τσίπρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου καθώς όπως εξηγεί ήταν κάτι που περίμενε και λόγω τω δημοσκοπήσεων και λόγω της «διστακτικής πολιτικής» που ακολουθούσε ο Αντώνης Σαμαράς τους τελευταίους 6 μήνες της διακυβέρνησής του.

«Ο Τσίπρας για τις πολεμικές αποζημιώσεις δεν έλεγε την αλήθεια, έλεγε ανοησίες»

Για την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος -Ο Τσίπρας γύρισε στην Ελλάδα και έκανε το αντίθετο από αυτό που είχε πει στους πρωθυπουργούς

«Οι Έλληνες είναι ένας μεγάλος λαός, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος»

Δεν υποστήριξα ποτέ το προσωρινό Grexit -Το υποστήριζαν όμως πολλοί στην Ελλάδα 

*********************************

Κωνσταντοπούλου σε Σόιμπλε: Ανοησία είναι η άρνηση των γερμανικών αποζημιώσεων



Ανοησία, εθνικισμός και έγκλημα είναι η άρνηση αποζημίωσης και η εξόντωση του ελληνικού λαού για ένα χρέος που δεν οφείλει, γράφει η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ανάρτησή της στο Twitter, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, οποίος χαρακτήρισε «ανοησίες» τα περί διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων.

*********************

Στη Ρουμανία υπάρχουν πάνω από 1.500 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων 

Στη Ρουμανία υπάρχουν πάνω από 1.500 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων

Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε έναν από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στη χώρα
Συνολικά 6.190 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων είναι εγγεγραμμένες στο Εμπορικό Μητρώο Ρουμανίας (ONRC), με το ελληνικό επενδεδυμένο κεφάλαιο στη χώρα να υπερβαίνει τα 4 δισ. Ευρώ. Αν και από αυτές είναι ενεργές μόνο περίπου 1.500, ωστόσο η Ελλάδα κατέχει την 6η θέση μεταξύ των ξένων επενδυτών και το 4,57% του συνολικού επενδεδυμένου κεφαλαίου στη Ρουμανία. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Βουκουρεστίου, «λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις των κυριότερων επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων στη Ρουμανία (TOP 60), καθώς και του γεγονότος ότι πολλές επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων εισρέουν τα κεφάλαιά τους, μέσω άλλων χωρών (Κύπρου, Ολλανδίας, Λουξεμβούργου)», όπως αναφέρεται στο σχετικό σημερινό ενημερωτικό σημείωμα, που αναρτήθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία του Εθνικού Ινστιτούτου Στατιστικής της Ρουμανίας (ΙΝS), για την πορεία του διμερούς εμπορίου Ελλάδας Ρουμανίας, κατά το α΄ εξάμηνο 2015, έναντι του α΄ εξαμήνου 2014, παρατηρείται ότι ο όγκος διμερούς εμπορίου παρουσίασε αύξηση κατά 10,15%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2014, φθάνοντας τα 739,17 εκατ. ευρώ. Οι ελληνικές εισαγωγές προελεύσεως Ρουμανίας ανήλθαν το α΄ εξάμηνο 2015 στα 379,63 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 4,27% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2014, ενώ οι ελληνικές εξαγωγές προς Ρουμανία έφθασαν το ίδιο διάστημα τα 359,54 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση κατά +17,74%. Η σημαντική αύξηση των εξαγωγών μας οφείλεται, κυρίως, στην αύξηση των εξαγωγών των δασμολογικών κατηγοριών: α) «Χαρτί καθαριότητας (υγείας) και παρόμοιο χαρτί» +134,22%, β) «Σύρματα από χαλκό» +124,41%, γ) «Παιχνίδια» +116,01%, δ) «Συσκευές ενσύρματης τηλεφωνίας » +79,34%, ε) «Προϊόντα ομορφιάς» +76,48%, στ) «Μηχανές επεξεργασίας δεδομένων αυτόματες» +70,48%, ζ) «Χονδρόσυρμα από σίδηρο» +59,27%, η) «Ρύζι» κατά +46,03%, θ) «Πολυμερή του αιθυλενίου σε αρχικές μορφές» +31,42%, ι) «Λαχανικά παρασκευασμένα» +30,46%, κ.λπ.

****************************

Η ιστορία του κόσμου σε 1 βίντεο! [video]


Δείτε την ιστορία του κόσμου μας σε ένα συγκλονιστικό βίντεο 90 δευτερολέπτων…



Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου