Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ «ΑΜΦΙΚΑΙΑ»


Η 1η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ «ΑΜΦΙΚΑΙΑ» στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ξεκινάει την 1 Ιουλίου του 2016, με στόχο να προσφέρει στους μαθητές, που θα την παρακολουθήσουν, υψηλές μουσικές γνώσεις και παραστάσεις, μέσα στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.....
Μόλις 45΄ λεπτά από τους Δελφούς και την κοσμική Αράχοβα, στην πανέμορφη Αμφίκλεια, το Αγρόκτημα «ΑΜΦΙΚΑΙΑ», διοργανώνει μια ξεχωριστή ακαδημία τοξοτών εγχόρδων, με την συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων Ελλήνων μουσικών (καθηγητών και σολίστ). Όλα αυτά σε ένα εξοχικό περιβάλλον μέσα στην φύση, σε ένα από τα καλύτερα καταλύματα αγροτουρισμού της χώρας μας, οι άνθρωποι του οποίου θα φροντίσουν να κάνουν τις τρεις (3) ημέρες, που θα διαρκέσει η Ακαδημία, αξέχαστες.
Σας περιμένουμε να τις ζήσετε μαζί μας.
Βαγγέλης Νίνα
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

String Academy Parnassus - Ακαδημία Εγχόρδων Παρνασσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.