ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ «ΑΜΦΙΚΑΙΑ»


Η 1η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ «ΑΜΦΙΚΑΙΑ» στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ξεκινάει την 1 Ιουλίου του 2016, με στόχο να προσφέρει στους μαθητές, που θα την παρακολουθήσουν, υψηλές μουσικές γνώσεις και παραστάσεις, μέσα στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.....
Μόλις 45΄ λεπτά από τους Δελφούς και την κοσμική Αράχοβα, στην πανέμορφη Αμφίκλεια, το Αγρόκτημα «ΑΜΦΙΚΑΙΑ», διοργανώνει μια ξεχωριστή ακαδημία τοξοτών εγχόρδων, με την συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων Ελλήνων μουσικών (καθηγητών και σολίστ). Όλα αυτά σε ένα εξοχικό περιβάλλον μέσα στην φύση, σε ένα από τα καλύτερα καταλύματα αγροτουρισμού της χώρας μας, οι άνθρωποι του οποίου θα φροντίσουν να κάνουν τις τρεις (3) ημέρες, που θα διαρκέσει η Ακαδημία, αξέχαστες.
Σας περιμένουμε να τις ζήσετε μαζί μας.
Βαγγέλης Νίνα
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

String Academy Parnassus - Ακαδημία Εγχόρδων Παρνασσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.