Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΜΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ

   Την προηγούμενη εβδομάδα η Πανελλαδική Γραμματεία του ΠΑΜΕ έδωσε στη δημοσιότητα πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα....
. Δράση που να απαντά στην επίθεση την οποία δέχεται ο λαός με την εφαρμογή της πολιτικής για τη διάσωση του κεφαλαίου και της εξουσίας του και σήμερα εφαρμόζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η επίθεση αυτή φέρει επίσης την υπογραφή της συντριπτικής πλειοψηφίας των κομμάτων της Βουλής και αποκτά δραματικές διαστάσεις με την εφαρμογή του 3ου Μνημόνιου.     
   Η Γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ πραγματοποιεί ευρεία σύσκεψη την Τετάρτη 7/9/2015, ώρα 19.30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας στη Λαμία, με θέμα το συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης.
   Καλούμε συνδικάτα, συνδικαλιστές, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους να λάβουν μέρος ώστε να χαραχτεί και να υλοποιηθεί στη Φθιώτιδα ένα σχέδιο δράσης που θα συσπειρώνει δυνάμεις για  να παλεύουν αποφασιστικά σε ταξική κατεύθυνση.      
   Η Εργατική Τάξη και τα λαϊκά στρώματα έχουμε ζωτικό συμφέρον και καθήκον να αντιπαλέψουμε τα θέλω και τα συμφέροντα των αστών μέχρι να χάσουν την εξουσία και το δικαίωμά τους να ιδιοποιούνται τον πλούτο που παράγουν τα χέρια μας.



ΛΑΜΙΑ                6/9/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου