Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο Αντιδήμαρχος Παρνασσού κ. Ν.Μολιώτης για τη συνέλευση των κατοίκων στηλιτεύει τη στάση του Προέδρου Α.Μουλαρά «Αν παραμείνει πιόνι της παράγκας και των συνδαιτημόνων του, θα κάνει πολύ κακό στο χωριό του»

Ο κ. Μολιώτης αναλυτικά σημειώνει τα ακόλουθα:
Δεν ήταν στις προθέσεις μου να απασχολήσω το ευρύ αναγνωστικό σας κοινό με τα προβλήματα και τα θέματα που συζητήθηκαν στη Συνέλευση των κατοίκων της Πολυδρόσου, στις 18/10/2015, γιατί καλύτερα από τα λόγια είναι τα έργα και οι πράξεις. ....
Δεν μπορώ όμως να αντισταθώ στον πειρασμό να απαντήσω στα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδα σας στο φύλλο 2303 της 20/10/2015.
Δεν γνωρίζω τον κειμενογράφο και τον ανταποκριτή του δημοσιεύματός σας. Αντιλαμβάνομαι όμως την αγωνία του να καλύψει την ανεπάρκεια του Προέδρου της Κοινότητας κ. Μουλαρά, λες και είναι φίλος του. Απορώ όμως γιατί δεν αναφέρει τις απαντήσεις του Αντιδημάρχου και γιατί δεν βρίσκει κάτι θετικό από το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής. Φαίνεται να μην έχει κατα-
λάβει ότι η εποχή της ρεμούλας, της παρανομίας, του παραγοντισμού και του παραμάγαζου έχει περάσει ανεπιστρεπτί για την Πολύδροσο, τουλάχιστον κατά τη θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Δεν έχει αντιληφθεί ότι κάτι νέο έχει αρχίσει να βάζει τα πράγματα σε τάξη και ότι πρυτανεύει το δίκαιο και η ισονομία των πολιτών;
Στη Συνέλευση, αντί να ακούσουμε έναν απολογισμό των πεπραγμένων του Προέδρου καθώς και τις παρατηρήσεις του και τις προτάσεις του στην επίλυση των προβλημάτων της Κοινότητας, αυτός, με απρεπή συμπεριφορά προς τους καλεσμένους και τους συγκεντρωμένους δημότες και με νταηλίδικο τρόπο, όπως άλλωστε συνηθίζει εκτοξεύοντας μάλιστα και σοβαρές ύβρεις, αναλώθηκε σε κατηγορίες εναντίον του Αντιδημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, ότι τάχα δεν τον βοηθούν και δεν συμπαρίστανται στο έργο του. Σε ποιο άραγε έργο;
Για μια ακόμη φορά θα υπενθυμίσουμε στον κ. Πρόεδρο ότι ο Νόμος καθορίζει συγκεκριμένες αρμοδιότητες τόσο για τον Πρόεδρο, όσο και για τον Αντιδήμαρχο. Πότε θα μάθει τις αρμοδιότητές του, δεν τις γνώριζε πριν αναλάβει; Θα του υπενθυμίσουμε ακόμη ότι η αγαστή συνεργασία Προέδρου και Αντιδημάρχου φέρνει τα σωστά αποτελέσματα. Εάν αυτό δεν το
καταλάβει και παραμείνει πιόνι της παράγκας και των συνδαιτημόνων του, θα κάνει πολύ κακό στο χωριό του. Πιστεύουμε να κατάλαβε ότι ο κόσμος στη Συνέλευση του έστρεψε την πλάτη.
Από τη θέση του Αντιδημάρχου πράττω καθημερινά, όπως και σε συνεργασία με άλλους 10 Προέδρους Κοινοτήτων, ό,τι είναι δυνατόν για το καλό των χωριών μας.
Για την Πολύδροσο τόσο ο Δήμαρχος, όσο και νέα Δημοτική Αρχή δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί τα τελευταία χρόνια, την
τελευταία μάλιστα 10ετία, είναι φανερή η εγκατάλειψή της. Όσοι ιθύνοντες πέρασαν μάλλον το προσωπικό τους συμφέρον εξυπηρέτησαν, σε εποχές μάλιστα οικονομικής ευφορίας.
Εμείς στη Συνέλευση κάναμε τον απολογισμό μας, με περίσσεια αυτοκριτική, και ενημερώσαμε τους δημότες για όλα τα θέματα,
τα οποία περιληπτικά αναφέρω παρακάτω:
1. Καθαριότητα: Με τα δικά μας μηχανικά μέσα και το δικό μας Προσωπικό, χωρίς παχυλές δημοπρασίες, διατηρήσαμε την Πολύδροσο καθαρή, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες των εορτών, με ιδιαίτερα δρομολόγια των απορριμματοφόρων.
Ο Δήμος, όπως όφειλε, έκλεισε τη χωματερή στην «Κερατόραχη» και βρήκε τρόπους μεταφοράς των σκουπιδιών σε οργανωμένες μονάδες και συγκεκριμένα για την Πολύδροσο στη μονάδα του Δήμου Λειβαδιάς. Βέβαια ο Δήμος επιβαρύνθηκε με ένα κόστος άνω των 750.000 € ετησίως. Γι αυτό και αναγκάστηκε να επιβαρύνει κάθε νοικοκυριό με 35€ περίπου ετησίως.
Στην ανωτέρω απόφαση του Δήμου αντιτάχθηκε η Αντιπολίτευση του κ. Ταγκαλή. Ένας από τους υπογράψαντες για την προσβολή
της απόφασης ήταν και ο Πρόεδρος κ. Μουλαράς. Δεν μας είπε όμως πού έπρεπε να πάμε τα σκουπίδια. Μήπως έπρεπε να ανοίξουμε πάλι τις χωματερές στην Πολύδροσο;
Για την καθαριότητα έχουμε να πράξουμε πολλά ακόμη, όπως καθαρισμό των υπεραστικών χώρων, των ποταμών και χειμάρρων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων και μπάζων.
Στον τομέα αυτό πρέπει να επισημάνουμε και τις ευθύνες των δημοτών που πολλοί στερούνται περιβαλλοντολογικής συνείδησης.
2. Ύδρευση: Όλοι οι δημότες γνωρίζουν τη χαώδη κατάσταση που κληρονομήσαμε στον τομέα αυτό. Ήταν ο στίβος που οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές στήριζαν την εκλογή τους. Οι παρανομίες, τα ρουσφέτια, η κακοδιαχείριση κλπ δεν έχουν τέλος.
Καθημερινά, στο χώρο του Δημαρχείου, γινόμαστε μάρτυρες ακραίων θλιβερών καταστάσεων που προσβάλουν τους δημότες της Πολυδρόσου.
Για πρώτη φορά μια Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει την ευθύνη να σταματήσει το όνειδος αυτό, ακόμη κι αν συγκρουστεί με συμφέροντα και παγιωμένες πεποιθήσεις παρανομίας.
Για πρώτη φορά θα εφαρμόσουμε δίκαια τον Κανονισμό Ύδρευσης και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο στον έλεγχο
των παροχών όσο και στην είσπραξη των καταναλώσεων, για να εμπεδωθεί το αίσθημα δικαίου σε όλους τους δημότες.
3. Δημοτικός φωτισμός: Πολλοί κεντρικοί δρόμοι (από πλατεία
προς Δημαρχείο, προς Δημοτικό Σχολείο, προς πηγές Αγ. Ελεούσας)
και κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι στερούνται επαρκούς φωτισμού.
Το ίδιο συμβαίνει και στους Αρχαιολογικούς Χώρους. Σύντομα θα
κατατεθεί εκ μέρους μας σχέδιο σταδιακής λύσης.
4. Κοινόχρηστοι χώροι κεντρικής πλατείας: Για πρώτη
φορά δόθηκαν, στους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτή, άδειες χρήσης των πραγματικών χώρων που χρησιμοποιούν, εισπράχθηκαν τα προβλεπόμενα δημοτικά τέλη και εφαρμόζεται ο Κανονισμός «Κοινόχρηστων Χώρων» του Δήμου Δελφών.
Γιατί άραγε μέχρι σήμερα δεν είχαν δοθεί άδειες και δεν πλήρωνε
κανείς;
5. Κυκλοφοριακό: Βελτιώσαμε την κυκλοφοριακή μελέτη με
καθορισμό νέων θέσεων στάθμευσης και νέων θέσεων άσκησης του πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου.
Δυστυχώς όμως κάποιοι ασυνείδητοι δημότες, λόγω έλλειψης αστυνόμευσης, παραβαίνουν τις απαγορεύσεις και δημιουργούν αλγεινή εικόνα και κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο.
Δεν πρέπει επιτέλους ο Πρόεδρος να προστατεύσει τουλάχιστον τον χώρο της κεντρικής πλατείας; Δεν αρκεί να είμαστε μόνο θεατές από το απέναντι πεζοδρόμιο για να μη στενοχωρήσουμε τους φίλους μας.
6. Δημοτικά τέλη: Για πρώτη φορά αξιώσαμε την είσπραξη του
δημοτικού τέλους 0,50% επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων και των εσόδων παρεπιδημούντων των ξενοδοχείων, δηλαδή αυτά που δικαιούμαστε και που κάθε δημότης καταβάλει. Το ίδιο πράξαμε και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Χιονοδρομικό Κέντρο στα «Κελλάρια».
Γιατί άραγε τόσα χρόνια δεν εισπράχθηκε ούτε 1 ευρώ; Ποιοι,
παράνομα, στερούσαν αυτά τα έσοδα από τον Δήμο;
7. Έργα – Μελέτες: Επικαιροποιήσαμε όποιες μελέτες βρήκαμε
και έχουμε ζητήσει να χρηματοδοτηθούν, κατά προτεραιότητα, σε
όποια προγράμματα είναι δυνατόν να ενταχθούν, τα έργα ύδρευσης (πηγής πλατάνου, επισκευής καταθλιπτικού αγωγού), τα έργα οδοποιίας (αγροτική – εσωτερική οδοποιία), αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου Δημοτικού Σχολείου και επισκευής της Παιδικής Χαράς.
Βεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι το έργο της ανάπλασης θα αποπερατωθεί. Ελπίζουμε να επεκτείνουμε την ανάπλαση μέχρι τον χώρο της πλατείας.
8. Αξιοποίηση δημοτικών κτιρίων: Έχει εκφραστεί η βούληση
της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση και των τριών (3) δημοτικών κτιρίων του Δημαρχείου, του Γυμνασίου και της δωρεάς Ι. και Α. Μαρρέ. Για το σκοπό αυτό έχει συνταχθεί Τεχνική Έκθεση από την ειδική Σύμβουλο του Δήμου κ. Αραβαντινού , Αρχιτέκτονα Μηχανικό, και αναμένεται η Η/Μ μελέτη.
Σύμφωνα με το πόρισμα της μελέτης, έχουμε καταλήξει και θα προτείνουμε την αξιοποίηση των κτιρίων, όπως παρακάτω:
 Κτίριο πρώην Δημαρχείο:
να μετατραπεί σε «Πνευματικό Κέντρο» της Κοινότητας Πολυδρόσου, στεγάζοντας στο ισόγειο τη Βιβλιοθήκη και στον α΄ όροφο το Λαογραφικό – Ιστορικό Μουσείο.
 Κτίριο πρώην Γυμνασίου:
να μετατραπεί σε Διοικητήριο της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού.
Να στεγάσει στον α΄ όροφο το Γραφείο της Αντιδημαρχίας, το Γραφείο του Προέδρου και του Τοπικού Συμβουλίου και τα Γραφεία
των Υπηρεσιών του Δήμου.
Στο ισόγειο να στεγαστεί το Γραφείο του ΚΕΠ, η αίθουσα Συνεδριάσεων, το Γραφείο των Τεχνικών, το Γραφείο της Πρόνοιας (Βοήθεια στο Σπίτι – Κοινωνικό Παντοπωλείο) και
να δημιουργηθεί αίθουσα 96 τ.μ. πολλαπλών χρήσεων.
 Κτίριο δωρεάς Μαρρέ: να αξιοποιηθεί σύμφωνα με την επιθυμία των δωρητών. Για τη συντήρηση της στέγης του ήδη έχει εξασφαλιστεί πίστωση 10.000 € και υπάρχει προσφορά για τη σύνταξη των μελετών από την κ. Έφη Δρίβα.
9. Εθνικός Δρυμός Παρνασσού: Συμμετέχουμε ενεργά στη
διαμόρφωση του σχεδίου λειτουργίας του με εμπεριστατωμένες
προτάσεις που έχουμε υποβάλει στο ΥΠΕΧΩΔΕ.
10. ΣΧΟΟΑΠ: Έχει αποπερατωθεί το Β1 στάδιο και σύντομα θα
προχωρήσουμε στο Β2 στάδιο, αφού υπάρξει πλήρης ενημέρωση
των δημοτών.
11. Τουρισμός – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού: Έχουν υποβληθεί συγκεκριμένες προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που μας παρέχει η νέα αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΧΚΠ.
12. Αντικειμενικές αξίες: Επισκεφθήκαμε με τον Δήμαρχο την
αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, όπου εκθέσαμε τις απόψεις μας και καταθέσαμε πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία.
Ζητήσαμε την αποκατάσταση της αδικίας και της εσφαλμένης απόφασης. Λάβαμε υπόσχεση θετικής αντιμετώπισης κατά τη νέα αναπροσαρμογή των τιμών.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ρωτήσουμε, για μια ακόμη φορά,
αυτούς που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια τον Δήμο και σήμερα σφυρίζουν αδιάφορα, γιατί ζημίωσαν τους συμπατριώτες τους; Δεν πρέπει να λογοδοτήσουν; Δεν πρέπει να ελεγχθούν; Έχει κάτι να
μας πει για την προηγούμενη κατάσταση ο Πρόεδρος κ.
Μουλαράς; Ή συμφωνεί σε όλα;
Ο Αντιδήμαρχος
Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

44 σχόλια:

  1. Καλύτερα από τα λόγια είναι τα έργα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Ποιά έργα ; θα μας τρελάνεις
    Λόγια λόγια λόγια λόγια σε βαρεθήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ...ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ....ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΧΑΧΑ ΠΑΡΑΜΕΜΠΕΙ ΣΕ ΧΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να κανουμε ρε φιλε η γυναικα ειναι και κουκλαρα και κορμαρα....αμα εχεις καμια καλυτερη εσυ βαλε την δικια σου να κανει γυμναστικη....

      Διαγραφή
  5. ανυπαρκτος....ανυπαρκτος..αλλα και εδω που τα λεμε ο δημαρχος εχει και κανα καλυτερο να βαλει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε χιλιους περιπου ψηφοφορους πηρε 139 σταυρους ειναι δυνατον να τον ακουσει το χωριο??και οχι μονο αυτο,και τις δυο κυριακες των εκλογων το πολυδροσο εδειξε πως δεν τον θελει...τι πρεπει να κανουμε τωρα δηλαδη??ενω το βλεπει και ο ιδιος βγαινει στην πλατεια και δεν του δινει κανενας σημασια ολοι τον αγνοουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντιδημαρχε εχεις απεναντι σου εναν προεδρο που δεν κανει για τιποτα και μας το παιζεις κοκορας .
    διαβασα ολοκληρη την επιστολη σου , εχεις ακουστα οτι υπαρχουν και εισαγγελεις για περιπτωσεις διαφθορας η κακοδιαχειρηση δημοσιου πλουτου ?
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ , ΟΛΟ ΛΕς ΛΕς ΛΕς .
    ΑΝΤΙΤΙΠΟΤΑΣ εισαι και εσυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
    ΜΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΗ 4ΕΤΙΑ?
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΓΑΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ΜΟΛΙΩΤΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
    Ο ΔΕ ΜΟΥΛΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυό λόγια θα πω μόνο και πάντα επώνυμα..... Το πρώτο είναι ότι ο Πρόεδρος κ. Μουλαράς βρίσκεται συνέχεια μπροστά σε όλα τα τρέχοντα προβλήματα, απο τον καθαρισμό των νεραύλακων, μέχρι το κλείσιμο των λακουβών. Ουσιαστικά δηλ, πρέπει να είναι ο ....πρωθυπουργός του χωριού. Απο την άλλη ο Αντιδήμαρχος, που είναι ο .... Πρόεδρος της Δημοκρατίας του χωριού, τα βλέπει τα πράγματα απο κάπως πιό ψηλά. Χρειάζονται λοιπόν περισσότερες αρμοδιότητες στον κ. Μουλαρά, έστω και ξεπερνώντας τα Καλλικρατικά γραφειοκρατικά εμπόδια. Και το βασικότερο όλων, είναι η αποκατάσταση της συνεργασίας ανάμεσα στους δυό τους.....Γιατί πιστεύουμε ότι κι ο κ. Μολιώτης δεν θέλει το κακό του χωριού....Ας δείξει λοιπόν διάθεση συνεργασίας...
    Γιάννης Αθ. Λαγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ28 Οκτωβρίου 2015 στις 8:40 μ.μ.

      ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΒΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

      Διαγραφή
  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ...ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...28 Οκτωβρίου 2015 στις 10:43 π.μ.

    Μας κουράσατε κύριοι ...Το καταλάβατε ?.Επιτέλους !
    Στις εδώ και 5 χρόνια "σπερμολογίες " του τέως Προέδρου και νύν Αντιδημάρχου του τύπου...
    ." Όσοι ιθύνοντες πέρασαν μάλλον το προσωπικό τους συμφέρον εξυπηρέτησαν, σε εποχές μάλιστα οικονομικής ευφορίας." δεν θα απαντήσουν οι κ.κ Φουσέκης, Τζιβάρας, Γεωργούσης, Κουτσουμπός , Θάνος , Μουτσιανάς , Λύτρας ,Πάλλας.
    Είναι έτσι ? Επιτέλους !!! Ξεκαθαρίστε τα πράγματα δημόσια ή και με όποια άλλη νόμιμη οδό χρειασθεί , εδώ και τώρα ! Πές -πες έλεγε ο Γκαίμπελς στο τέλος πάντα κάτι μένει.
    Όσο για τον Κο Μουλαρά , εγώ στη θέση του θα θεωρούσα μέγιστη ύβρη τα περί παράγκας. Και εκείνος ακόμα σιωπά? Τα αποδέχεται ?
    Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω και τον Κο Δήμαρχο .Συμφωνεί με τις κατα καιρούς παραπάνω "σπερμολογίες¨ εναντίον προσώπων , του Αντιδημάρχου του ?

    Κουραστήκαμε ...Φτάνει πιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστος Μουτσιανάς28 Οκτωβρίου 2015 στις 1:35 μ.μ.

    Για μια φορά ακόμη ο κ. Μολιώτης λασπολογεί αόριστα.
    Πολλές φορές έχει προκληθεί να πάει στον εισαγγελέα εάν έχει στοιχεία για αυτά τα οποία αναφέρει.
    Πολλές φορές έχει προκληθεί να πεί ονόματα .
    Φυσικά και γίνεται κατανοητό γιατί κάθε φορά που του ζητάνε απολογισμό του έργου του προβαίνει σε αόριστες συκοφαντίες.
    Έχει πάρει απαντήσεις σε όλα.
    Δυστυχώς επανέρχεται.
    Ο κ. Μολιώτης βρίσκεται στα αυτοδιοικητικά του χωριού 13 ολόκληρα χρόνια, ως αντιπολίτευση, ως Πρόεδρος και τώρα ως Αντιδήμαρχος.
    Έχει μπλέξει τις αρμοδιότητες.
    Ως αντιπολίτευση απουσίαζε από οικονομικούς απολογισμούς .
    Ως Πρόεδρος του έφταιγε ο Αντιδήμαρχος και ως Αντιδήμαρχος του φταίει ο Πρόεδρος.
    Ο κ. Μολιώτης θα πάρει και πάλι απάντηση και μάλιστα αυτή που πρέπει.
    Χρήστος Μουτσιανάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ)
    http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4391.html
    ΜΕ ΠΟΛΛΟΎΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΑΠΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ.
    ΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!
    ΣΤΑΘΗΣ ΘΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ .ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ .28 Οκτωβρίου 2015 στις 1:51 μ.μ.

    Κε Μουτσιανά ευχαριστούμε γι αυτή την πρώτη άποψη , αλλά εδώ ο Κος Μολιώτης καταγγέλλει σημεία και τέρατα!
    Στον Δήμο την τελευταία 10 ετία δεν περάσατε μόνο εσείς αλλά και οι ..Τζιβάρας ,Γεωργούσης ,Κουτσουμπός , Λύτρας , Πάλλας , Θάνος.
    Γιατι αυτοί σιωπούν ? Ξέρετε η σιωπή πολλές φορές υπάρχει κίνδυνος να εκληφθεί και σαν ενοχή.....
    Επιμένουμε !!! Να ενημερωθούν για τα καταγγελόμενα και να απαντήσουν όλοι τώρα !!! Και ει δυνατόν με κοινή ανακοίνωση.
    Και κάτι τελευταίο .όπως ανέβασες την επιστολή απάντηση Μολιώτη ξεχωριστά ,να ανεβάζεις και τα άλλα επώνυμα και όχι υπό μορφή σχολίου. Σιγά ό πολύς κόσμος να μην ασχολείται με τα σχόλια και δει τα ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που κατέθεσε στεφάνι ο Αντιδήμαρχος σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ? ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ ?
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ....ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποτέ η ανικανοτητα δεν χρειαστηκε τοσα λογια κ. αντιδημαρχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ28 Οκτωβρίου 2015 στις 6:43 μ.μ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 2.24 ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπακουρι θα μεινεις αγορι μου και μια ζωη θα τον δουλευεις τικι τακα ....

      Διαγραφή
  19. OΝΕΙΔΟΣ ... ΘΛΙΨΗ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ...
    ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΩΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ????????
    ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ & ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ "ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ" ΣΑΣ ΒΕΛΗ & ΤΟ ΤΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ???????
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ
    http://www.polydrososparnassou.blogspot.gr/2015/10/1940_27.html ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ '40 ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΤΟ ΝΑ " ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΕΣΤΕ " ?????????? ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ????
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΞΑΝΔΡΕ .
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ .....ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!
    ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ. ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΟΧΗ. ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΙΝ ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 28 ΖΩΝΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΜΕΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΔΑΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΛΑΣΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

      Διαγραφή
  21. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ -scripta manent--(ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ),ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ -ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑ-,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ-, ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ..
    ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΖΟΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    --Ζ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. OI ΄¨AΘΗΝΑΙΟΙ¨ ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ,ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΣ.
      ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΛΑΣΚΑΣ, Ο ΘΑΝΟΣ, Ο ΚΕΦΑΛΟΥΔΗΣ, Ο ΣΤΥΛΙΑΣ, Ο ΓΚΟΛΦΗΣ, Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΔΡΟΣΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.

      Διαγραφή
  23. Βρέ παρλαφέσορα 2.24 ..... Τέτοιοι είστε αυτοί οι ηγέτες σας ταιριάζουν !! Μωρέ καλά σας κάνουν ........ Χαχάνησες όσο θές τώρα ...
    Και αμα τελειώσεις το χαχάνισμα άντε να ρουφήξεις τον καφέ σου κάτω από τους μουριές και τα δασιά τα πλατάνια... Πρόσεξε μην ξεχάσεις τον καναπέ σου μόνο , γιατί οι καρέκλες των μαγαζιών της πλατείας δεν χωράνε τον "όγκο " της προσωπικότητας σου....Κακόμοιρε ε κακόμοιρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ??? ΕΙΡΗΝΗ , ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ,ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΣΒΑΛΙΩΤΕΣ ,ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ,ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ,ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΤΣΕΚΟΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ,ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ,ΤΟΥΦΕΚΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ,ΛΟΥΦΑΡΕΤΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    --Ζ--.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ 2.24 , 5.59 ..... ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ Σ..ΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Τ ΑΚΟΥΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ . ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ! ΚΑΙ ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ..... ΔΕ ΛΕΩ ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ
    ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ .....ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ . ΑΦΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ............ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Π.Χ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ,......ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ .....
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΩ ΤΟΥ ΧΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο αντιδημαρχος γιατι δεν μας λεει τι εγινε στο δημοτικο σχολειο με το πευκο που κοψανε και δεν ανοιξε ρουθουνι κανενος υπευθυνου του χωριου μας???ο προεδρος το γνωριζει???ποιος πηρε τα ξυλα???γιατι το θεμα το πηγανε σιωπηλα και μουλοχτα??υποψιν το πευκο κοπηκε το καλοκαιρι στις 6.30 το πρωι και μερικοι σφυριζανε κλεφτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΥΠΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ,ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ , ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ,ΠΙΘΑΝΟΝ, ΚΑΠΟΙΩΝ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ) ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑN ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΑΧΗΣ ΤΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ .
    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΌΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΚΕΊΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟY ΣΧΟΛΙΑΣΜΟY ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ TIMING ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕΙ ( 27 & 28 ΟΚΤ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΓΑΡ ) ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ( Ω. τ. Φ. ) , NA ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ AΠO TO ΒLOG ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ , ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ .
    ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .
    ΤΩΡΑ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ, TOY ANTΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΜΟΛΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ” , ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ.ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΕΙΦΘΕΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ : ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΜΗ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ, ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΤΕΥΕΙ . ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ,ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΥΧΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΌΣ ,Η ΧΑΙΡΕΚΑΚΊΑ, Η ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ, Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ .TA ΣΤΟΙΧΕΙΑ AYTA ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ Ή ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΩ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Ή ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ , ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΚΛΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ AΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΠΤΑ Ή ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ , ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :

    1. ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΤΟΣ ??? 2. TI EXOYN NA XΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗ ΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ???
    3. ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ??? 4. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ??? 5. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ??? ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ. Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΩΣ ΝΤΑΗ , ΥΒΡΙΣΤΗ, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΠΑΡΑΓΚΑ) . 6. ΤΙ ΧΡΕΙΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΕΛΟΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ , ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ BLOGS ΑΦΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Της 18Ης Οκτ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ??? 7. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ??? ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΜΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ “ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ” ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΥΣΙΟΔΕΣΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ( ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ) ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ , ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΩΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ .

    ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΗΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΚΟΛΥΜΒYΘΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΟ “ ΔΟΚΙΜO ” NA ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ – ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ .
    Ά ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ , ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ .

    ΕΡΡΩΣΘΕ

    Α.Ι.ΒΑΛΑΣΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε'' πολυδροσε bloger''σε παρακαλω πολυ ,μπορεις να τον βγαλεις απο την φωτογραφια θα ξερασω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αναρωτιέμαι "κύριοι" κατανοείται το τι κάνετε ; Και η ερώτηση απευθύνεται και προς αυτούς που διασπείρουν έντεχνα την διχόνια και αυτούς που ως δημόσιοι λειτουργοί δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν δικαιούνται να σχηματίζουν αυτή την εικόνα για την Πολύδροσο και τους θερμοκέφαλους που η ψυχική και πνευματική μικρότητα τους ξεχυλίζει και καλύπτει τα πάντα. Λυπάμαι κύριοι, για την εικόνα που παρουσιάζετε. Με προσβάλει, ως άνθρωπο και ως Σουβαλιώτη. Και αν σας απασχολεί να σας δώσω μια συμβουλή, θα σας έλεγα την εξής ιστορία : Ο παππούς μου λόγω των δυσκολιών που επικρατούσαν μεγάλωσε ορφανός, πάμφτωχος και αγράμματος. Όπως και πολλοί άλλοι Σουβαλιώτες. Είχε όμως στην ψυχή του τόση ευγένεια και πραότητα, ώστε οι πράξεις του και τα λεγόμενα του ήταν ανώτερα από πολλούς που σήμερα λένε ότι κατέχουν γνώση, χρήμα και κοινωνική καταξίωση. Δούλεψε αγόγγυστα στις δυσκολότερες δουλειές, για να επιβιώσει η οικογένεια του, για να έχουν μια στέγη, τροφή, μόρφωση και αξιοπρέπεια τα παιδιά του. Παρόλες δε τις ανάγκες και την κούραση, ποτέ δεν παράβλεψε και το άγραφο χρέος του προς την κοινότητα, προσφέροντας τις άμισθες υπηρεσίες του όποτε το χωριό τις είχε ανάγκη. Γνωρίζοντας όλ' αυτά σήμερα που πια δεν υπάρχει, η μορφή του γίνεται πιο λαμπερή. Αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα. Από τέτοιους ανθρώπους παραλάβατε αυτό το χωριό. Αναρωτιέμαι εσείς με τις πράξεις σας πιστεύεται ότι θα αφήσετε μια τέτοια παρακαταθήκη ; Αναρωτιέμαι επίσης αν όλη αυτή η ζέση του να καταγγείλετε, να επιτεθείτε, να βρίσετε, να ξεφτυλίσετε, μεταμορφωνόταν ως δια μαγείας σε μια δημιουργική δύναμη όπου όλα θα ήταν δυνατά, ακόμη και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, όπου οι αποφάσεις θα ζυγίζονταν σύμφωνα με το κοινό ώφελος, οι πράξεις θα διέπονταν από τιμιότητα, ειλικρίνια, αδελφοσύνη και διάθεση προσφοράς δίχως ανταλλάγματα, τότε πως άραγε θα ήταν τα πράγματα ; Λυπάμαι διότι το χωριό, με αυτές τις συνθήκες, δεν έχει κανένα μέλλον. Αλλάξτε ρότα κύριοι, πήρατε στραβό δρόμο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όπως διαβασα απο κάποιον της 28ης πρωινής...θελουν απαντησεις...τοποθετουμαι λοιπόν...ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....προσωπικα διαβαστε τα πρακτικά του Δ.Παρνασσού 2003-2010 για να δειτε ποιοι "βαράγανε στου κουφου την πόρτα" ...για το 2011 έως σήμερα δυστυχως ....ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ !!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΦ. ΠΑΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βρε 7.40 συγκινήθηκα . Έκλαψα ... έκλαψα πολύ ...Ωραία τα γράφεις ...Και εμένα ο παππούς μου τα ίδια έκανε...Και είχε και 3-4 μαγκούρες ......για εφεδρεία , μιά και είχε το χούι να τις ... σπάει ο νευρικός σε κάτι ξεροκέφαλα ...
    Για τον Αντιδήμαρχό θα μας πείς όμως κάτι ?
    Βρέ γιατι το γενικεύεις και το κάνεις Ελληνικό μελό , αφού εκείνος ξεκίνησε όλη την ιστορία ? Εκτός εάν είναι φίλος σου , οπότε δε λέω .....δίκιο έχεις εσύ από την πλευρά σου. Να μην στηρίξεις τον φίλο σου ? Αλίμονο...
    Υ.Γ . Πάντως ανεξάρτητα από τα παραπάνω , προτείνω να αρχίσεις να γράφεις ιστοριούλες και σε αυτό εδώ το μπλόγκ . Θα περνάει ξέρεις πάρα πολύ ευχάριστα η μέρα μας.
    Καλημέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητέ δηλητηριώδη φίλε, νομίζω ότι έπιασες πραγματικά το νόημα... ελπίζω σε σένα, γιατί ξέρω ότι αν έχει τέτοιους το χωριό πραγματικά δεν έχει να φοβάται τίποτα για το μέλλον του. Καλή σου νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βρε μπάς και είμαστε φίλοι και δεν το ξέρω? Τι είπα ο καημένος ....Κατι πήγα να ψελίσω για τον λαττρεμένο σου και με περιάδραξες ....
    Την γνώμη σου ζήτησα για τα "καταγγελτικώς " λεγόμενα από εκείνον και δεν ζήτησα να μας πείς την ιστορία της ζωής σου?
    Δεν πειράζει όμως . Δεν θές να εκδηλωθείς ανοιχτά ? Μήν παίρνεις θέση , αφού με τα όσα γράφεις , όσο και αν επιθυμείς να κρυφτείς , έτσι κι αλλιώς αποκαλύπτεσαι ? Να σαι καλά πάντως .Υγεία.
    Άντε καλή σου μέρα τώρα και πάλι γιατί η ημέρα είναι του Θεού και η νύχτα του διαβόλου ...
    Υ.Γ. Να σου πω και κάτι τελευταίο...Κάτι μου θυμίζεις ...Κάτι μου θυμίζεις.....Κάτι μου θυμίζεις....Άστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θελω να πω στον συγχωριανό μου που δεν βλεπει με καλο ματι τους ''επαναπατριζομενους'' συγχωριανους του οτι
    κανει μεγαλο λαθος διοτι αυτοι αποδεδειγμενα αγαπαν το ιδιο αν οχι και περισσοτερο τον τοπο τους.

    ενας απο τους πολλους εν δυναμει και θεου θελοντος ''επαναπατριζομενος'''

    ΑπάντησηΔιαγραφή