Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ : Εξαθλίωση του λαού χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα.

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. που πριν από λίγες μέρες ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του επέλεξε, εξακολουθεί να εφαρμόζει την αποτυχημένη πολιτική  της βαριάς φορολογίας που ακολούθησαν και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, ζητώντας από τους πολίτες να πληρώνουν με χρήματα που πλέον δεν υπάρχουν. ....
Αυτή όμως η πολιτική για να βγούμε  από τη κρίση, θα βυθίσει σε μια ακόμη μεγαλύτερη κρίση και ύφεση την ελληνική οικονομία και τα νοικοκυριά, που καλούνται συνεχώς να πληρώνουν όταν τα έσοδά τους συνεχώς μειώνονται .
Σήμερα οι συνταξιούχοι εισέπραξαν τις συντάξεις τους για άλλη μια φορά μειωμένες. Ο αγρότης θα πληρώσει διπλάσιο φόρο, τριπλάσιες εισφορές στον ΟΓΑ και τετραπλάσια σχεδόν προκαταβολή φόρου και θα καταργηθεί και η επιστροφή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο ντίζελ που χρησιμοποιεί στην αγροτική του παραγωγή.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. για άλλη μια φορά λέει αυτό που επαναλαμβάνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, με αυτή την πολιτική και με αυτούς τους πολιτικούς τίποτε και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Τελικά θα καταντήσουμε απόλυτα υποτελείς στους ξένους ολιγάρχες, υπάλληλοι της Γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και των παγκοσμιοποιητών.
Το κατεστημένο με τα ελεγχόμενα και καθοδηγούμενα ΜΜΕ έχει περάσει στον λαό την λογική του ότι "κάνουμε πράγματα δυσάρεστα, ίσως κάνουμε και λάθη , αλλά αν φύγουμε εμείς τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα , θα έλθει η πλήρης καταστροφή". Ο λαός πρέπει να καταλάβει και να πιστέψει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και άλλες πολιτικές που οδηγούν στην γρήγορη και θεαματική ανάπτυξη του τόπου. Υπάρχει ! Αλλά ο λαός πρέπει να πιστέψει και να τολμήσει.
Γι αυτό αγωνιζόμασταν , γι αυτό αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ
         "ΕΝ ΟΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" Η ιδεολογία του πατριωτικού παρεμβατισμού είναι το μοναδικό εργαλείο εξόδου από την κρίση. Αγωνιζόμαστε για να μεταλαμπαδεύσουμε αυτήν την ιδέα και να βάλουμε το λιθαράκι μας για μιαν Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.
          Η Πατρίδα μας ζει την πιο κρίσιμες και δραματικές στιγμές της Νεώτερης ιστορίας της, το νοιώθουμε όλοι στην ψυχή στην καρδιά και στην τσέπη μας. Αυτή η κατάσταση οδηγεί τη χώρα μας σε κοινωνική - εθνική αποσύνθεση  και στο ξεπούλημα της πατρίδος μας απ τους μεταπωλητές της μεταπολίτευσης.
       H Κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει μαγικά. Πρέπει να πολλαπλασιαστούν οι άνθρωποι που κάνουν αντίσταση.  Που παραμένουν πιστοί στις αξίες μας και τα ιδανικά μας.  Δεν υπάρχουν πλέον αλλά περιθώρια ανοχής και αποστασιοποίησης. Έχουμε χρέος απέναντι στην Πατρίδα και στη νέα γενιά  που το μέλλον της διαγράφετε αβέβαιο να αντιδράσουμε.
          Όποιος σιωπά συναινεί σε ότι αποφασίσουν οι άλλοι για το μέλλον του, και το μέλλον των παιδιών του , άρα δεν θα πρέπει να δυσανασχετεί για την πολιτική που εφαρμόζεται.
Τα όρια των τυράννων καθορίζονται από την ανοχή αυτών που καταδυναστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου