Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Φωκίδα. Τα 3 ονόματα

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, 
Κατερίνα Στεφοπούλου 
και Παναγόπουλος Γιάννης 
είναι οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Φωκίδα.....


Κατερίνα Στεφοπούλου

Αρχιτέκτων – Εικαστικός – MSc Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού
Εισαγωγή
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 όπου και ζει μέχρι σήμερα.

Αποφοίτησε 1η από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 2004, ενώ το 2009 από την Γλυπτική της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών. Το 2012 έλαβε με «Άριστα» τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πάνω στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και συνέδρια, αρχιτεκτονικής και τέχνης, με πολλές ανακοινώσεις και μία 1η διάκριση στο Διεθνές Συνέδριο RENES.

Είναι μέλος του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, του ΤΕΕ και του ΕΕΤΕ.

Σαν αρχιτέκτονας δραστηριοποιείται στο μελετητικό πεδίο αρχιτεκτονικών και ειδικών μελετών βιοκλιματικής, καθώς και αστικής ανάπλασης και αναβάθμισης. Επιπλέον, δίδασκε σχέδιο σε φροντιστήριο έως το 2012.

Σαν εικαστικός έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει πραγματοποιήσει και μια ατομική.

Είναι ενεργό μέλος της ομάδας Εικαστικών του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη για τα θέματα Εικαστικής Παιδείας της ομάδας.

Γαλουχήθηκε με τις ιδέες και τις ηθικές και πολιτικές αξίες του πατέρα της, ζωγράφου και ιδρυτικού μέλους του τμήματος Πολιτισμού του ΚΚΕ εσωτερικού και μετέπειτα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και τέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Στεφόπουλου, ο οποίος είχε λάβει παγκόσμιες διακρίσεις για το έργο του και τιμητικό βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών για την συνολική προσφορά του στην τέχνη. Μητέρα της είναι η ζωγράφος και συνταξιούχος καθηγήτρια καλλιτεχνικών μαθημάτων Β’βάθμιας εκπαίδευσης Ανθούλα Υφαντή- Στεφοπούλου.

Είναι παντρεμένη με τον μηχανολόγο μηχανικό Κώστα Δρίτσα και έχουν ένα γιό 2,5 χρονών.


ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                              

ΣΥΝΤΟΜΟ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μανάγουλη Δωρίδας το 1969.
Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1987-1993).
Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται ως γεωπόνος σε εταιρείες παραγωγής και εμπορίας γεωργικών προϊόντων. Είναι παντρεμένος και  έχει δυο παιδιά.
Μέλος του Συνασπισμού και Σύριζα από το 1987 έως σήμερα. Αναπληρωτής συντονιστής Ο.Μ Σύριζα Δωρίδας και μέλος Νομαρχιακής επιτροπής Σύριζα Φωκίδας.  
orafok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου