Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Σε τροχιά πρόωρων εκλογών – Πληροφορίες για διάγγελμα Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα στη Βουλή στην οποία συμμετείχαν κυβερνητικά αλλά και κομματικά στελέχη.....
Στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα ενδεχόμενα για τις επόμενες πολιτικές κινήσεις με προεξάρχον, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρείται πολύ πιθανό με διάγγελμα του ο πρωθυπουργός σήμερα το βράδυ να ανακοινώσει την παραίτηση της κυβέρνησης και τον σχηματισμό υπηρεσιακής για την διεξαγωγή των εκλογών με πιθανότερη ημερομηνία τις 20 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την περίπτωση θα ορισθεί υπηρεσιακή πρωθυπουργός η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η εισήγηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης προκρίνει την επίσπευση των διαδικασιών ώστε να μην τραβήξει επί μακρόν η προεκλογική περίοδος.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης επέστρεψε εσπευσμένα από την Καλαμάτα προκειμένου να λάβει μέρος στην σύσκεψη.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε στο Μαξίμου σύσκεψη με τους κ. Νικολούδη και Κουίκ για θέματα διαφθοράς, ενώ λίγο μετά τις 11 το πρωί, είχε προσέλθει και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου