ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ. - Πρασκευαστήριο γαλακτοκομικών προϊόντων αλλά και χώρος σερβιρίσματος παγωτού, καφέ κλπ.

Ένα ακόμα ξεχωριστό κατάστημα στην κατηγορία του κλάδου εστίασης, πραγματοποίησε το ξεκίνημά του στην δροσερή Πλατεία Παρνασσού [Πάνω Πλατεία] στην Αμφίκλεια αυτές τις μέρες.  (Στου Μαργιόλα, για τους παλιούς.).....

Πρόκειται για κατάστημα το οποίο διαθέτει και τραπεζοκαθίσματα στο χώρο της πλατείας και μάλιστα συγγενεύει ιδιοκτησιακά με το κατάστημα «Κελάρι Παρνασσού» της Κάτω Πλατείας. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες το κατάστημα θα λειτουργεί ως παρασκευαστήριο γαλακτοκομικών προϊόντων αλλά και χώρος σερβιρίσματος παγωτού, καφέ κλπ. Καλή αρχή και ακόμα καλλίτερη συνέχεια. 
Συνολικά, οι επαγγελματίες της δροσερής και ήσυχης Πάνω Πλατείας της Αμφίκλειας αλλά και της οδού Αθαν. Ευταξία που τερματίζει εκεί, παρά τις γνωστές τωρινές ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες, αγωνίζονται να κρατηθούν αλλά και για να κρατήσουν ζωντανή μια ελκυστική περιοχή στις παρυφές του παραδοσιακού οικισμού της κωμόπολης και το καταφέρνουν. Αξίζουν πέρα ​​για πέρα ​​την στήριξη.
Δ.Ι.Κ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.