Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

EΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ - Eγκαίνια της ΕΚΘΕΣΗΣ που διοργανώνει το τμήμα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ -

     Το πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας και το Εικαστικό Εργαστήρι Άμφισσας σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ΕΚΘΕΣΗΣ που διοργανώνει το τμήμα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ της περιόδου 2014-2015 την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο Τουλασίδι στη Χάρμαινα......


    Το Τμήμα Φωτογραφίας του Εικαστικού Εργαστηριού Άμφισσας κάθε χρόνο με το πέρας των μαθημάτων πραγματοποιεί αυτή την εκδήλωση, στην οποία παίρνουν μέρος οι ερασιτέχνες  φωτογράφοι που παρακολούθησαν τον κύκλο μαθημάτων του.  
    Όπως επομένως έχει καθιερωθεί, έτσι και φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πτυχές και εκφάνσεις της ζωής και της καθημερινότητας μας όπως μας κατατίθενται μέσα απ’ τη ματιά των μαθητών του Τμήματος με τη δική τους ευαισθησία, σε ό,τι κέντρισε τη φαντασία τους και φυλάκισε το βλέμμα τους με το φωτογραφικό τους φακό κάνοντας μια ελπιδοφόρα εισαγωγή στο μαγικό κόσμο των λήψεων.
                                                                      Σας περιμένουμε!
Συμμετέχουν:
Βώτα Ιωάννα
Βουγιουκλής Νίκος
Δρίβας Θεοδόσης
Ζησίμου Αριστοτέλης
Ιγνατιάδου Λουίζα
Παπούλια Μαρία
Σύρρου Μάρθα
Τσίγκας Ηλίας
Ψιμούλη Γιούλα

Υπεύθυνος τμήματος:
Γιάννης Κουλελής

Η Έκθεση θα διαρκέσει ως τις 5 Ιουλίου. Ώρες επίσκεψης καθημερινά: 8:00 - 10:00 μ.μ. 

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Ευθυμιος Παπαγιαννακόπουλος                            Πάντια Κατσικούλη                  
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.