Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ

ΟΙ << ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ >> συμμετέχοντας στην διαδικασία της Διαβούλευσης  επί των μελετών της Δ/σης Χωροταξίας του ΥΠΕΚΑ που αφορούν την ''Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση των Περιφερειακών Πλαισίων Χωροταξικού Σχεδιασμού"/Στάδιο  Β1, καταθέτουν τις παρακάτω δικές τους  προτάσεις επί της ΠΡΟΤΑΣΗΣ του ΥΠΕΚΑ/τεύχος 1 :....

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Β1 ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: , <>

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Στην συνέχεια θα καταθέσουμε τις  προτάσεις μας  επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ( ΣΜΠΕ ), του ΤΟΠΙΟΥ,  των χαρτών κλπ, σε όσα δηλαδή Τεύχη αναφέρεται η ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ για το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης

 Η συμμετοχή όλων μας, είτε σαν μεμονωμένα άτομα είτε σαν συλλογικότητες, σύλλογοι, επαγγελματικά σωματεία και φορείς, θα αποδώσει τα μέγιστα. Μέσα από την διαδικασία της Διαβούλευσης, δηλαδή της ενεργής συμμετοχής μας, θα ''αποτυπωθεί '' όσο πιο πιστά γίνεται η πραγματικότητα της περιοχής μας, άρα και οι ανάγκες μας. Αξίζει να διαβάσετε τα κείμενα της Διαβούλευσης για να ''συμπληρώσετε'' τα κενά των μελετητών,  να ''ενισχύσετε απόψεις''  αλλά και για να προτείνετε τα όσα πιστεύετε ότι χρειάζεται να αναφερθούν.
 Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε από την μελέτη το Τεύχος 1 – ΠΡΟΤΑΣΗ του ΥΠΕΚΑ και σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να συμμετάσχετε με την άποψή σας τόσο στην Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου, που συνεδριάζει αύριο το απόγευμα Τετάρτη (24-06-2015) και ώρα 8 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πλατεία Κεχαγιά-Άμφισσα),  όσο και στην Επιτροπή Διαβούλευσης (θα ανακοινωθεί η σύγκλησή της για το θέμα αυτό) καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

   Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

                                                         ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.