Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα Πέμπτη

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα Πέμπτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός, ενώ στα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. ....


Βαθμιαία βελτίωση του καιρού θα σημειωθεί από αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή πτώση στα βόρεια της χώρςα.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι ισχυρά. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 αργότερα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα θαλάσσια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 και κατά τόπους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου