ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ - Μετά από προσφυγή της παράταξης Ταγκαλή: Ακυρώθηκαν οι αυξήσεις στα τέλη

Την ακύρωση της απόφασης για αυξήσεις των ανταποδοτικών τελών αποφάσισε η Επιτροπή του άρθρου 152, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου η παράταξη «Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Ανάπτυξης του κ. Παναγιώτη Ταγκαλή...... Αναλυτικά σημειώνονται τα εξής:
“Ακύρωση της υπ’ αριθμόν 275/23111/12.3.15 Απόφασης της Γ.Γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την Αναπροσαρμογή των Δημοτικών τελών Καθαριότητας του Δ.Δελφών”

H επιτροπή του άρθρου 152 έκανε δεκτή την προσφυγή του συνδυασμού μας, ακυρώνοντας την απόφαση της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας η οποία επικύρωσε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για αύξηση των ανταποδοτικών τελών.
Η απόφαση αυτή καταδεικνύει ξεκάθαρα αυτά που επανειλημμένα έχουμε επισημάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή
την προχειρότητα και τον ερασιτεχνισμό με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, θέματα τα οποία ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει κορυφαίας σημασίας
την απ’ αρχής απαξίωση των Τοπικών και Δημοτικών Συμβουλίων και των Προέδρων τους, καταστρατηγώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις
Ο συνδυασμός μας συνεχίζει τον αγώνα του για την εξασφάλιση της Νομιμότητας και της Προάσπισης των συμφερόντων των Πολιτών του Δήμου μας.
orafok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.