Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Survival Camp Event στο Δασικό Χωριό Καψίτσα

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Survival Camp Event στο Δασικό Χωρίο Καψίτσα στη Φωκίδα από τις 17-19 Απριλίου. ....
Οι συμμετέχοντες που πήραν μέρος στα σεμινάρια επιβίωσης  - διαβίωσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Δασικό Χωριό και να εκπαιδευτούν θεωρητικά αλλά και πρακτικά στη φύση. Το σεμινάριο διοργάνωσε η εταιρεία «Seal Solutions & Training Center LTD».

Το τριήμερο αυτό σεμινάριο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με απόλυτη επιτυχία, αφού οι αιτήσεις για συμμετοχή  στο πρώτο Survival Camp Event ήταν πάρα πολλές. 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες στους συμμετέχοντες έτσι ώστε με τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν να είναι σε θέση να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους μας να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να βρεθούν.

Η μαγευτική τοποθεσία που βρίσκεται το Δασικό χωριό Καψίτσα όπως και οι εγκαταστάσεις του θεωρούνται ιδανικές για την πραγματοποίηση τέτοιου είδους σεμιναρίων.

Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν : Γνώσεις περί επιβίωσης, αναζήτησης τροφής, νερού, κατασκευής καταφυγίου, προσανατολισμού, χρήση χάρτη-πυξίδας (νύκτα / μέρα),πρώτες βοήθειες.

Το σεμινάριο επιμελήθηκε προσωπικά ο κος Χρήστος Ταμβάκης, απόστρατος αξιωματικός των Βατραχανθρώπων του Π.Ν. (ιδρυτής και υπεύθυνος εκπαίδευσης της SEAL SOLUTIONS & TRAINING CENTER ΕΠΕ), και το εξειδικευμένο επιτελείο του.

Το πακέτο του σεμιναρίου περιείχε:

Μετακίνηση, διαμονή, πλήρη διατροφή, εκπαίδευση, ασφαλιστική κάλυψη.

Η διεύθυνση του Δασικού Χωριού Καψίτσα ευχαριστεί θερμά όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες- websites-blogs) ,τοπικά και πανελλαδικά για την υποστήριξή τους.










Πληροφορίες για συμμετοχή σε επόμενα σεμινάρια: Χρήστος Ταμβάκης (210-4102780 / 6988-192271)

Πληροφορίες και επικοινωνία με το Δασικό Χωριό:
Δημήτρης Κοντονίκος (managercoordinator) 698-6188388

Συνδεθείτε μαζί μας για να μαθαίνετε τα νέα μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου