Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Διακοπή εργασιών στο έργο: ΄΄Αναπλάσεις Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Παρνασσού’ του Δήμου Δελφών΄΄.

Προσωρινή διακοπή εργασιών στο έργο: ‘Αναπλάσεις Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Παρνασσού’ του Δήμου Δελφών».....

ΣΧΕΤ.: Η από 21/04/15 Δήλωση Διακοπής Εργασιών και Όχληση για αποζημίωση του έργου του θέματος, της Αναδόχου Εταιρείας.
ΑΠΟΦΑΣΗ
Έχοντας υπ’όψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 48 του ΠΔ 609/85 σε συνδυασμό με το άρθρο 12 του Ν3263/04 που κατήργησε το άρθρο 19 παρ.1 του Π.Δ. 171/87, με το οποίο η σχετική αρμοδιότητα του άρθρου 48 του Π.Δ. 609/85 για διακοπή εργασιών είχε εκχωρηθεί στην Προϊσταμένη Αρχή και πλέον ασκείται από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία,
2. Τις διατάξεις του άρθρου 62 §3,4 του Ν3669/2008.
3. Την πιο πάνω σχετική Ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών λόγω καθυστέρησης πλήρους εξόφλησης του 4ου λογαριασμού του έργου του θέματος (θεωρημένου από 10/12/14) συνολικού ποσού 27.224,26 €,
4. Το γεγονός ότι από τον παραπάνω 4ο λογαριασμό έχει εξοφληθεί τμήμα αυτού ποσού 18.359,24 € όπως προκύπτει από τα σχετικά παραστατικά,
5. Το γεγονός ότι σύμφωνα με τις εγκεκριμένες πιστοποιήσεις το ύψος των εκτελεσθεισών εργασιών του έργου του θέματος φτάνει στο ποσό των 80.168,05 € (χωρίς ΓΕ&ΟΕ, αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) και των υλικών επί τόπου στο ποσό 48.510,26 €, σύμφωνα με τον 5ο λογαριασμό του έργου του θέματος, θεωρημένο από 06/04/2015,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Αποδεχόμαστε το περιεχόμενο της ανωτέρω Ειδικής Δήλωσης Διακοπής Εργασιών της Αναδόχου Εταιρείας λόγω μη πλήρους εξόφλησης του 4ου λογαριασμού του έργου του θέματος.
Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών
ΑΔΑ
6ΣΕΡΩ9Θ-69Ε

12 σχόλια:

  1. κριμα πολύ κρίμα.....την αληθεια θα την μαθουμε ποτέ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ
    ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ....ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .....
    Α ΡΕ ΕΡΜΗ ΣΟΥΒΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στον κυριο (ΤΙΜΙΟ) ΑΝΤΙΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ και στην παρεα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Της Άρτας το γεφύρι κατάντησε ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ -ΑΙΤΗΣΕΙΣ ,ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ..ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ?27 Απριλίου 2015 στις 12:31 μ.μ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ...
    ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ......ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ? Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ.........? ΑΜ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ,ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ,ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΦΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ,ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΤΑΣΗ -ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ -ΦΟΡΕΙΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ--ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ --,ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ''ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ΄΄, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ,,,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ,ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Καί ἐπέπεσε πολλά και χαλεπά κατά στάσιν ταῖς πόλεσιν, γιγνόμενα μέν καί ἀεὶ ἐσόμενα, έως άν ἡ αὐτή φύσις ἀνθρώπων».

    Θουκυδίδης, Ιστορίαι 3.2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΕΚΟ ,Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΣΠΑΡΑΓΜΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΥΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ (ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ Η'' ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ''ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ΄΄ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ?
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς ο Α.Ι.Β. θα ήθελε το μπλογκ να μην δημοσιεύει τέτοια θέματα, που είναι αρνητικά για όσους ένθερμα υποστήριξε.
    Με τον τρόπο αυτό έχουμε διχασμό κατά την άποψή του.
    Ξεχνά τα εβδομαδιαία δημοσιεύματα του κ. Μ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, τότε όλα καλά και δημοκρατικά.
    Όχι άλλη αντικειμενικότητα.
    Χορτάσαμε και γεμίσαμε λακκούβες και μόνο.
    Στ. Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το αλλο το καλο το ειδατε? ο αντιδημαρχος μας ειχε παει και καθαριζε στην απαν αγοριανη,εδω στο χωριο του δεν εχει πατησει ποτε να βοηθησει τους συλλογους για καθαριοτητα..και εκτος αυτου δεν εχει κανει απολυτως τιποτα μεχρι στιγμης στο χωριο του..αντε καιρος ειναι για χου μπας και μπει κανενας πιο αξιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή