Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ανοίγει στις 17 Απριλίου με το 1ο Survivor Training Camp Event το Δασικό Χωριό Καψίτσας

Στις 17 – 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το 1ο Survivor Training Camp Event, στο Δασικό Χωριό Καψίτσα στη Φωκίδα.......
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην φύση (το οποίο γίνεται ήδη στο εξωτερικό) και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
-Tεχνικές επιβίωσης
-Πρώτες βοήθειες
-Νυχτερινή πορεία
-Τεχνικές προσανατολισμού
-Διατροφή
-Δραστηριότητες στο βουνό 
Oλοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές προετοιμασίες από την υπεύθυνη εταιρεία  Seal Solutions & Training Center LTD. Οι εκπαιδευτές αφού εξέτασαν τους χώρους του Δασικού Χωριού αλλά και την γύρω περιοχή διαμόρφωσαν το πρόγραμμα το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ημερών.
Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, αφού όμως πρώτα επικοινωνήσουν με τους έμπειρους εκπαιδευτές.
Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και ήδη έχει συμπληρωθεί το πρώτο group 20 ατόμων.
Πληροφορίες και κρατήσεις για το πρόγραμμα: 210-4102780 και 6970012488 (υπεύθυνος προγράμματος ,Χρήστος Ταμβάκης)
Ανοίγει προς το κοινό το Δασικό Χωριό Καψίτσας
Από τις 17 Απριλίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Survivor Training Camp Event, το Δασικό Χωριό θα είναι επισκέψιμο και ανοιχτό προς το κοινό. Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων και του event κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του Δασικού Χωριού. Το café του Δασικού Χωριού θα είναι ανοιχτό για να απολαύσετε τον καφέ σας και να παρακολουθείτε την εκπαίδευση.
Να σημειωθεί ότι για τα Μέσα Ενημέρωσης (τοπικά και μη)  που εκδηλώνουν ενδιαφέρον να καλύψουν το Event διατίθεται ειδικός χώρος και συγκεκριμένες ώρες όπου θα μπορούν να καταγράφουν.
Επίσης για τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι προτιμούν να κατασκηνώσουν στον ειδικό χώρο του Δασικού Χωριού για το τριήμερο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την διεύθυνση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Πληροφορίες σχετικά με το Δασικό Χωριό Καψίτσας:
Δημήτρης Κοντονίκος: 698-6188388
Ιστοσελίδα: http://kapsitsa.blogspot.gr/
Υoutube: Δασικό Χωριό Καψίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου