Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Στην Εισαγγελία η υπόθεση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου

Με εντολή Κοντονή

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρου Κοντονή, διαβιβάστηκε προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας,..... φάκελος υπόθεσης που αφορά στο αθλητικό κέντρο με την επωνυμία «Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου», το οποίο αποτελεί δημόσια περιουσία και φορέα που εποπτεύεται από τη ΓΓΑ. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζητείται η συνδρομή των δικαστικών αρχών προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί, από φυσικά πρόσωπα, στα οποία είχε ανατεθεί η ευθύνη διοίκησης και διαχείρισης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, αδικήματα τόσο εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου όσο και κατά παντός τρίτου. 
Σύμφωνα με τις καταγγελίες υπάρχουν θέματα προς διερεύνηση που αφορούν τη χρηστή διοίκηση και διαχείριση, περιπτώσεις κλοπών και λεηλασίας της δημόσιας εγκατάστασης, καθώς και ζητήματα που άπτονται των εργασιακών σχέσεων. 

Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο αρμόδιος υφυπουργός, για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής θα προβούν σε κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια για τον έλεγχο του συνόλου των εποπτευόμενων φορέων και την εμπέδωση της διαφάνειας στη λειτουργία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου