Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κυπελλούχος Φθιώτιδας η ομάδα του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας


Κυπελλούχος Φθιώτιδας στην πετοσφαίριση κοριτσιών αναδείχθηκε η ομάδα του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας επικρατώντας στο τελικό της ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Λαμίας με 2-0 σετ. .....
Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας παρουσία του Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Προέδρου της ΟΕΣΑ κ. Σπύρου Πιλιτζίδη, του Σχολικού Συμβούλου  κ. Χρήστου Τσιαδήμα, του Δημάρχου Αμφίκλειας Ελάτειας κ. Γώγου Γεωργίου, του Αντιδημάρχου κ. Λουκά Σκλαβούνου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αμφίκλειας κ. Λουκά Κόλλια και πολλών γονέων των αθλητών και πλήθους μαθητών.


Στις 10:30 π.μ. διεξήχθη ο τελικός αγώνας των αγοριών στην πετοσφαίριση μεταξύ των ομάδων του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας και του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας. Νικήτρια και κυπελλούχος η ομάδα του Λυκείου της Λαμίας με 2-0 σετ.

Μετά τους τελικούς ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ τίμησε το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρο της ΟΕΣΑ  κ. ΠΙΛΙΤΖΙΔΗ ΣΠΥΡΟ για την προσφορά του στην εκπαίδευση με πλακέτα που απένειμε ο Δήμαρχος Ελάτειας Αμφίκλειας κ. Γώγος Γεώργιος.

Θερμά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες μας 
και στον κ. Πόρρο Αντώνιο καθηγητή Φυσικής Αγωγής 
του σχολείου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου