Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο δελτίο τύπου της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας για την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ "το Αλάτι της γης"



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά  όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν  στην πραγματοποίηση της εκπομπής  «Αλάτι της γης» που παρουσιάσθηκε... από την συχνότητα της ΝΕΡΙΤ την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 ( 13:00-15:00) διαφημίζοντας την πόλη μας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές τηλεοπτικό κοινό.
Ευχαριστήσουμε τους : Νικόλα Δημητρόπουλο-Σκηνοθεσία,
Μανώλης Φιλαΐτης- Εκτελεστή παραγωγό, την παραγωγή FOSS, και όλους τους συντελεστές της εκπομπής.
Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε τον Λάμπρο Λιάβα καθηγητή εθνομουσικολογίας για την έρευνα  και παρουσίαση της πολύ όμορφης εκπομπής.
Η αναφορά του στη Θήβα  και με τον δεδομένο τηλεοπτικό χρόνο μας ικανοποίησε ιδιαίτερα και είμαστε στην διάθεσή του για περισσότερα μουσικά αφιερώματα που θα έχουν ως αναφορά την Θήβα και την ευρύτερη περιοχή μας ως σταυροδρόμι πολιτισμών.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες συλλόγους στην εκπομπή «Αλάτι της γης, Η Θήβα έχει όμορφες»  : Παραδοσιακός Σύλλογος Βλάχικου Γάμου Θήβας , Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Θήβας, Σύλλογος Σαρακατσαναίων «Τα Κονάκια», Φίλοι της Θηβαϊκής Μουσικής,  Φίλοι της παραδοσιακής μουσικής Θήβας, και ιδιαίτερα τους χορευτές των συλλόγων που συμμετείχαν.
Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και :
Τραγούδησαν : Ελένη Λαζάρου, Σωτήρης Παπαναστασίου, Βαγγέλης Τζουμανέκας, Γιώργος Χατζής, Γιώργος Χατζηχρόνογλου, Χάρης Παπανικολάου ,Σταμάτης Μπρίκας,  Σαπφώ Μακρή , Θεοφάνης Ανδριανός και τις κυρίες της χορωδίας μας.
Έπαιξαν  μουσική : Νίκος Σοφός-πίπιζα, Ζωγράφος Μπεθάνης- νταούλι. Γιώργος Κυριάκου-κλαρίνο, Θανάσης Μαργέτης-βιολί, Άγγελος Κυριάκος-λαούτο, Κώστας Γιουλτούρης-κρουστά. Νίκος Τζουκόπουλος- κλαρίνο, Γρηγόρης Μπάκος-βιολί, Γιάννης Κοττάς-λαούτο, Γιώργος Λιγκώνης-κρουστά., τραγούδι, Βαγγέλης Τζουμανέκας-κανονάκι, Jaime Smith-βιολί, Χάρης Παπανικολάου- ούτι , Νίκος Μαργώνης-ακορντεόν, Ρούλα Γκιώκα-ακορντεόν. 
Να ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Γιάννη Μπόβαλη-Παναγιώτα Παυσοπούλου για την παραχώρηση και τις διευκολύνσεις του  υπέροχου χώρου του Πούρου που έγιναν τα γυρίσματα, τις γυναίκες της Ένωσης  και την κα Αντωνία Μεγαρίτη για τα εδέσματα  και την ΙΝΟ για τα κρασιά.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η πρόσφατη εκπομπή να βρει μιμητές που θα αναδείξουν και διαφημίσουν στο μέλλον τον τεράστιο πολιτιστικό και πολιτισμικό πλούτο που διαθέτει η Θήβα και η περιοχή μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου