Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φωκίδας: Προβολή της ταινίας RED HULK την Παρασκευή στην Άμφισσα

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φωκίδας στα πλαίσια της συμμετοχής της στις εκδηλώσεις του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ....με αφορμή την επέτειο ενός έτους από την δολοφονίας του Παύλου Φύσσα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Παρασκευή στις 8:30 στην Πλατεία Κεχαγιά στην Άμφισσα (επάνω πλατεία).
Στην εκδήλωση θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους  RED HULK που στο περσινό 36ο φεστιβάλ της Δράμας κατέκτησε το βραβείο καλύτερης ταινίας "Χρυσός Διόνυσος"  της σκηνοθέτιδος Ασημίνας Προέδρου.
 Η προβολή της ταινίας στο φεστιβάλ έγινε την επόμενη ημέρα  της δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συντάραξε τους πάντες με την προφητικότητά της.
Το έργο μεταφέρει την αγωνιώδη αναζήτηση ταυτότητας ενός νέου άνδρα αρχικά με την ένταξή του σε ένα οργανωμένο σύνδεσμο οπαδών και στην συνέχεια τους μηχανισμούς ένταξής του σε μια  υπερεθνικιστική ομάδα .
Ευχαριστούμε την σκηνοθέτη για την άδεια χρήσης της ταινίας και την Κινηματογραφική Λέσχη της Ιτέας για την παραχώρησή της.
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου