Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιφασιστικές Εκδηλώσεις στη Λαμία

Στις 18/9/2013 στο Κερατσίνι ο Παύλος Φύσσας πέφτει νεκρός από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Στο πλαίσιο των αντιφασιστικών κινητοποιήσεων που διοργανώνονται πανελλαδικά με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλη τη χώρα και καλούμε τους πολίτες της Λαμίας να στηρίξουν τις ακόλουθες δράσεις:....• Πέμπτη 18/9: Αντιφασιστική συγκέντρωση-πορεία στην Πλ. Πάρκου στις 8:00 μ.μ.
• Παρασκευή 19/9: Αναμετάδοση της μεγάλης συναυλίας που θα γίνει στο Σύνταγμα με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών στην Πλ. Πάρκου στις 7:00 μ.μ.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από την πρωτοβουλία «Δεν Ξεχνάμε» που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2013 από την οικογένεια και φίλους του Παύλου Φύσσα. Όπως έχει ειπωθεί επανειλημμένα τόσο από μέλη του «Δεν Ξεχνάμε» όσο και από την μητέρα του Φύσσα, ο κόσμος καλείται να συμμετέχει στο διήμερο των αντιφασιστικών εκδηλώσεων «… χωρίς κομματικές και πολιτικές σημαίες, κρατώντας μόνο μπαλόνια».

Σεβόμενοι την επιθυμία των δικών του ανθρώπων, καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις χωρίς διακριτικά. Πιστεύουμε ότι όλος ο λαός πρέπει να γίνει ένα ποτάμι που θα πνίξει τον φασισμό.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου