Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Στις φλόγες τυλίχτηκε βυτιοφόρο στην Εθνική οδό!



Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και την ορθή  διαχείριση του περιστατικού από την Τροχαία της Εθνικής οδού ομαλά έληξε η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς  που εκδηλώθηκε στις 9 το  πρωί σε ένα βυτιοφόρου  υγρών καυσίμων που κατευθύνονταν προς Λαμία....
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  γύρω στις 9 το βυτιοφόρο ,γνωστής εταιρίας καυσίμων που μετέφερε 8 τόνους πετρέλαιου για πρατήρια της περιοχής πήρε φωτιά στο πίσω μέρος. Μάλιστα την φωτιά η μαλλον τον καπνό είδαν οδηγοί που ακολουθούσαν το βυτιοφορο και ειδοποίησαν τον οδηγο του μεγάλου οχήματος. Εκείνος σταθμευσε το οχημά του στην άκρη του δρομου στην λωρίδα έκτακτης αναγκης,κατέβηκε κατω και με ένα πυροσβεστήρα προσπάθησε να σβήσει την φωτιά που  είχε εκδηλωθεί  στα ελαστικά του  τελευταίου αξονα. Ταυτόχρονα ειδοποίησε τηλεφωνικα την άμεση δραση και σε χρόνο ρεκόρ  δύο  οχήματα της τροχαίας εθνικής οδού απέκλεισαν την κυκλοφορία. Τηνν ίδια στιγμή έσπευσε στην περιοχή  ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λαμίας.Οι πυροσβέστες  διαπίστωσαν  ότι η φωτιά  έκαιγε ευλεκτά υλικά του βυτιοφόρου και δεν είχε ρθεί σε επαφή με το εύλεκτο φορτίο που ήταν αποθηκευμένο στην  δεξαμενή του βυτιοφόρου.
Η φωτιά σβήστηκε γρήγορα και  η τροχαία επανέφερε την κυκλοφορία στον ΠΑΘΕ.Για μισή ώρα πάντως  οι  διερχόμενοι  οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν αρκετά.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου