Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Διαφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για την είσοδο του Θεού στην κυβέρνηση. Γράφει ο Πιτσιρίκος

Προβληματισμό έχει προκαλέσει ο ανασχηματισμός στην κυβέρνηση επειδή κανένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να είναι υπουργός μόνο για μερικούς μήνες....
αφού σύντομα θα αναγκαστεί να παραδώσει το υπουργείο στους Ερυθρούς Χμερ του ΣΥΡΙΖΑ που έρχονται με τα μαχαίρια στα δόντια. 

Ο πιο έντονος πονοκέφαλος για τον Αντώνη Σαμαρά είναι το υπουργείο Οικονομικών, αφού είναι βέβαιο πως όποιος το αναλάβει θα πάει από το υπουργείο στη φυλακή, ενώ δεν αποκλείεται να πάει και στο χώμα.

Για την θέση του νέου τσάρου της χρεοκοπημένης οικονομίας ακούγονται τα ονόματα του Νίκου Δένδια και του Μάκη Βορίδη αλλά, αν είναι να δώσουν απαραίτητα την θέση σε ακροδεξιό, ας την δώσουν στον Κασιδιάρη που δεν ντρέπεται που είναι φασίστας.

Προβλήματα προκαλεί και ο Άδωνις Γεωργιάδης που ζητά να αποχωρήσει από το υπουργείο Υγείας και να πάρει οκτάωρη καθημερινή εκπομπή στο Mega.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει οπωσδήποτε έναν κεντροαριστερό στην κυβέρνηση –σαν άλλοθι για όλους αυτούς τους ακροδεξιούς-, και απαιτεί να μπει στην κυβέρνηση ο κομαντάντε Μάρκος, που αποσύρθηκε πρόσφατα από την ηγεσία των Ζαπατίστας, για να αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Λωποδύτη.

Ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει ο ανασχηματισμός να ανακοινωθεί ανήμερα του Αγίου Πνεύματος από την Μητρόπολη Αθηνών, και να μπει στην κυβέρνηση ο Θεός που είναι φίλος του.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντέδρασε στην είσοδο του Θεού στην κυβέρνηση, λέγοντας στον Σαμαρά πως υπάρχει ήδη ένας θεός στην κυβέρνηση και είναι αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών.

(Για να δείτε πόσο μπροστά είμαι, να σας θυμίσω τι έγραφα για έναν ανασχηματισμό τον Ιανουάριο του 2009, όταν πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Καραμανλής, η Ελλάδα δεν είχε χρεοκοπήσει ακόμα, οι Έλληνες νόμιζαν ακόμα πως είναι πλούσιοι, όμορφοι και διάσημοι, και ο Αντώνης Σαμαράς αναλάμβανε ξανά, μετά από 17 χρόνια, υπουργείο: Ανασχηματισμός)


πηγή

Πηγή: RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου