Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Δεν άντεξε η Αρτάκη την ήττα. Πρωτοφανή επεισόδια σε βάρος του Μαρτίνου.

                                                                Φωτο αρχείου.
Εικόνες ντροπής και ενέργειες απαράδεκτες αμαύρωσαν σήμερα το απόγευμα το ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης......
Η πρωταθλήτρια Εύβοιας ήθελε όσο και η αντίπαλός της πρωταθλήτρια της Φθιώτιδας την νίκη και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Είχε μάλιστα ετοιμάσει και φιέστα για το τέλος του αγώνα .Μόνο που δεν κρατήθηκαν μέχρι την απονομή του τροπαίου για την πρώτη θέση στο τοπικό της Εύβοιας και ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τους ποδοσφαιριστές του Οπούντιου Μαρτίνου την ώρα που οι τελευταίοι κατευθύνονταν στα αποδυτήρια. Τα χτυπήματα μάλιστα που δέχτηκε ένας από τους Μαρτιναίους κρίθηκαν τόσο σοβαρά που κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Παράπονα υπάρχουν από τους φιλοξενούμενους τόσο για την συμπεριφορά των γηπεδούχων όσο και για την ελλιπέστατη παρουσία της Αστυνομίας κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα.
Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να αναβληθεί και η απονομή του κυπέλλου ενώ εκπρόσωποι της ΕΠΣ Εύβοιας ζήτησε συγγνώμη από τους καλεσμένους μεταξύ αυτών και τον πρόεδρο της ΕΠΣΦ Φθιώτιδας Δημήτρη Κουτρομάνο.

«Φιέστα ήταν έτοιμοι να κάνουν οι Αρτακηνοί, αλλά ο Οπούντιος Μαρτίνου χάλασε τα όνειρα για άνοδο στην Γ' Εθνική. Στο ματς που τέλειωσε πριν από λίγο στην Αρτάκη κέρδισε με 0-1 και ανέβηκε κατηγορία, αφήνοντας εκτός νυμφώνος τους γηπεδούχους.»
Egnomi.gr

1 σχόλιο:

  1. Πληκτρολογείστε κύριοι EVIAGOAL να δείτε αν ανέφεραν το γεγονός Ευβοϊκοι ιστότοποι. Και πάρτε και φωτό να μην βάζεται ότι σας στέλνει η Λαμία. Από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκαν τα επεισόδια
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή