ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
      
       Το Μονοπάτι Παρνασσού πάντα στηρίζεται στη εθελοντική συλλογική προσπάθεια....
     Οι εθελοντές και όλοι όσοι προσφέρουν για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μας είναι πραγματικά αναντικατάστατοι. Να το πούμε απλά: ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει χωρίς εθελοντές!
     Την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 8:30 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εθελοντών για το συντονισμό των εργασιών προετοιμασίας στο επόμενο διάστημα αλλά και τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων των εθελοντών το διήμερο των αγώνων.
     Αν δεν μπορείτε να παρεβρεθείτε στην παραπάνω συγκέντρωση, αλλά θέλετε να προσφέρετε, δηλώστε το στο site του συλλόγου  http://dionysosamfiklias.gr/ για να σας συμπεριλάβουμε στους εθελοντές.
     Να είμαστε όλοι εκεί!

Η οργανωτική επιτροπή

Μονοπάτι Παρνασσού 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.