Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο, στη Θράκη και κατά τόπους στην Κρήτη με πιθανότητα για έντονα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα....
και στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα, περιμένουμε το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 27 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο και στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους με ίδιες εντάσεις και ενισχυόμενοι πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά πελάγη σε ισχυρούς. Στο υπόλοιπο Αιγαίο και στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα Δωδεκάνησα ισχυροί 6 μποφόρ.


Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού και στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοαανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου