Αγκαλιά φτερούγισμα, αηδόνι στο λαιμό μου. «Μυρίζεις μανούλα». Παναγιά μου σπάει η καρδιά και σε κλείνω στα χέρια, ανάσα μου κι έχεις ζωγραφίσει όλη τη ζωή με κόκκινο .
Μόνο το πράσινο μπλουζάκι για την ανάγκη της φωτογραφίας και, «μανούλα εγώ σ΄αγαπάω μέχρι τον ουρανό» .
Τα χρόνια ανέμη, τα μάτια σου κρατάνε την καρδιά μου να μη γέρνει, εγώ δηλαδή, γιατί εσύ ταξιδεύεις με το καράβι σου στη ζωή σου και νάμαι στο πέλαγος, βουλιάζουν τα μάτια μου, με σπρώχνει η καρδιά, όχι δεν κλαίω, καπνός απ΄ το τζάκι ήτανε, δεν κλαίω .
© Σκουρολιάκου Μαρία
http://adithorokardias.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε, τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.