ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

ΙΤΕΑ… ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας Φωκίδας μετά τον εντοπισμό παγιδευμένου δέματος που εστάλη με τη σημερινή αλληλογραφία...
στο γραφείο του διοικητή Α. Χολέβα. 
Eιδικότερα, εντός του πακέτου βρέθηκε σακουλάκι με δυναμίτιδα και καλώδια, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση. 

Στο αστυνομικό τμήμα μετέβη αρμόδιο συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να διενεργήσει εξονυχιστικό έλεγχο στο πακέτο.
Η παραλαβή του δέματος και ο συναγερμός


Η αλληλογραφία παρελήφθη από τα τοπικά ΕΛ.ΤΑ. και μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ιτέας, ενώ αποστολέας φέρεται να είναι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο αστυνομικός που τον διεξήγαγε εντόπισε το επίμαχο δέμα και από την ψηλάφηση διαπιστώθηκε ότι το περιεχόμενό του είχε μέγεθος περίπου όσο ένα βιβλίο. 

Στη συνέχεια εξακριβώθηκε ότι το πακέτο περιείχε καλώδια και «ύποπτο» εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Να σημειωθεί ότι παραλήπτης του δέματος ήταν ο διοικητής του τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το βιβλίο ήταν θρησκευτικού περιεχομένου, καθώς ο αξιωματικός - παραλήπτης θεωρείται ιδιαίτερα θρησκόληπτος. 

Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης - Μυρτώ Τσάβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.