ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πολύ ενδιαφέρουσα δράση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Αμφίκλεια, η οποία είναι σε εξέλιξη.

Μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα [26.04.2014] από την πολύ ενδιαφέρουσα δράση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Αμφίκλεια, η οποία είναι σε εξέλιξη.....

Δ. Ι. Καλπύρης Αμφίκλεια 


Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει στις 25-27/04/2014 Πανελλήνια Συνάντηση Στελεχών στηνΠερδικόβρυση, στην οποία θα συμμετέχουν περισσότεροι από 300 ενήλικες. Στο πλαίσιο αυτής της Συνάντησης, για τα Στελέχη του κλάδου Μεγάλων Οδηγών (ενήλικες εθελοντές που ασχολούνται με εφήβους 14-17 ετών) προγραμματίζουμε το Σάββατο 26.04 ολοήμερη δράση στην Αμφίκλεια.
Προς το παρόν η δράση προβλέπει:
Α. Πρωινή εργασία (τουλάχιστον 3ωρη) 80 ατόμων και συγκεκριμένα:
-          Αποψίλωση στον χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αμφίκλειας
-          Βάψιμο κερκίδων του σχολείου (θα χρειαστούμε βοήθεια στον προσδιορισμό των υλικών και των ποσοτήτων που θα πρέπει να προμηθευτούμε)
-          Όποια άλλη δράση θεωρείται ότι είναι εφικτή.
Β. Απογευματινή εκπαιδευτική δράση και γνωριμία με τον τόπο και τους κατοίκους της Αμφίκλειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.