Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Μονοπάτι Παρνασσού 2014-Δελτίο Τύπου

Δελτίο τύπου 24/4/2014
Πλησιάζει η ώρα των αγώνων στην Αμφίκλεια και όλα πια είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε τους αθλητές που θα έρθουν απ” όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό για να χαρούν ένα πραγματικά ορεινό αγώνα....


Οι εγγραφές στους αγώνες της Κυριακής έχουν ξεπεράσει τις 420 ενώ το Σάββατο το απόγευμα αναμένεται να πάρουν μέρος στους παιδικούς αγώνες 150 παιδιά. Οι περίπου 70 θέσεις που απομένουν στον αγώνα των 24 km θα δοθούν σε όσους έρθουν έγκαιρα να εγγραφούν στη γραμματεία του αγώνα το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί.
Εκατοντάδες εθελοντές θα βρίσκονται στην Αμφίκλεια και στο βουνό για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του αγώνα.
Σχετικό προβληματισμό δημιουργεί η πρόγνωση του καιρού που μιλά για βροχές και πιθανές καταιγίδες την Κυριακή. Βέβαια λόγω της αστάθειας του καιρού οι προβλέψεις των προηγούμενων ημερών δεν έχουν επαληθευθεί και δεν έχει βρέξει στην Αμφίκλεια καθόλου τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες δεν θα είναι ανοιξιάτικες αλλά μάλλον χειμερινές οπότε οι αθλητές θα πρέπει να φροντίσουν να είναι  ντυμένοι και εξοπλισμένοι ανάλογα. Από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι απαιτήσουν οι συνθήκες για να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια για όλους τους αθλητές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/4
4.00-6.00 μμ: Εγγραφές αθλητών Παιδικού Αγώνα Δημοτικών-Γυμνασίων.
5.00-9.00 μμ: Εγγραφές αθλητών – Παραλαβή πακέτων συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα.
6.00 μμ: Παιδικοί Αγώνας Δημοτικών- Γυμνασίων.
8.00 μμ: Απονομές παιδικών αγώνων.
8.30 μμ: Συνεντεύξεις τύπου οργανωτών & χορηγών
9.00 μμ: Τεχνική ενημέρωση αθλητών.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/4
7.00-9.00 πμ: Εγγραφές αθλητών – Παραλαβή  πακέτων συμμετοχής.
9.15 πμ: Εκκίνηση αγώνα 11 km.
10.00 πμ: Εκκίνηση αγώνα 24 km.
10.30 πμ: Αναμενόμενη άφιξη πρώτου αθλητή αγώνα 11 km.
12.15 μμ: Αναμενόμενη άφιξη πρώτου αθλητή  αγώνα 24 km.
3.30 μμ: Απονομές.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2014”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.