Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ: Το Σάββατο  07/12, στις 16:00, ας είμαστε όλοι στην Κάτω Πλατεία της Αμφίκλειας...
για να ομορφύνουμε το κέντρο του χωριού μας και να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Υλικά: χώμα φύτευσης, γάντια και εργαλεία κηπουρικής, σακούλες σκουπιδιών, κέφι και καλή διάθεση.                 Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ!
    ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ"ΤΟΝ ΚΟ ΥΠΟΥΡΓΌ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ?
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΩΣ ΜΕ ΤΙΣ......ΠΑΛΑΜΕΣ ΜΑΣ!
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ* Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΨΩΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ*Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω επώνυμα, επειδή γράφεις ως ανώνυμος έτσι θα σου απαντήσω.
    Νομίζω πως η Πρωτοβουλία Πολιτών έχει πάρει θέση για το θέμα απλά φαίνεται είσαι καναπεδάτος και δεν παρακολουθείς τα τεκταινόμενα στην …Αμφίκλεια.
    Γράφω καναπεδάτος γιατί έτσι που γράφεις …..επαναστατικά, θα ρωτήσω και εγώ. Που ήσουνα το βράδυ της γιορτής του ψωμιού για να φερθείς ανάλογα στους Υπουργούς και τους υπόλοιπους που μέμφεσαι???
    Αυτά γιατί είχε και συνέχεια και φρόντισε να ενημερώθείς.
    ΕΝΑΣ ΔΑΔΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά σοβαρολογείς?Με παρεξήγησες.Μάλλον ,λόγω των προβλημάτων και των μαύρων εποχών που ζούμε καθόμαστε στην τσίτα όλοι και στα φτερνιστήρια και έχουμε κλειδαμπαρώσει το χιούμορ μας στα μπαούλα.Κρίμα!
    Εξ άλλου στο Δαδί όλα τα άλλα , εκτός από εσάς ,τα θεωρώ συστημικά .Όσο για τους καναπεδομένους
    ένα σου λέω .Εμένα μου αρέσει ο αέρας και το ...*ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ* με κεφαλαία....Περπατάς ελεύθερα και ανεξάρτητα...
    Γνωρίζω όμως από πρώτο χέρι και την ομάδα σας και τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες σας και σας ζηλεύω που δεν μπορώ να είμαι εκεί μαζί σας και να συμμετέχω στις δράσεις σας.
    Τέλος όσον αφορά το ..μετά της εκδήλωσης θα σε παρακαλούσα να με ενημερώσεις γιατί η πληροφόρηση που είχα ήταν ότι , η κατά τα άλλα πολύ ωραία εκδήλωση εξελίχθηκε στο*είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα* και όλα καλά και όλα ωραία.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ* Και το τελευταίο αγαπητέ συμπατριώτη .Τους ...επαναστάτες του *βήματος*μάλλον στους χειροκροτητές του Κου Υπουργού και της παρέας τους θα σου έλεγα ότι πρέπει μάλλον να τούς αναζητήσεις
    και όχι αλλού.

    *ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΔΑΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ..... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή