Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


 Η κάθοδος των μυρίων σήμερα 05.11.2013 στην Αμφίκλεια και πιό συγκεκριμένα η προγραμματισμένη επίσκεψη των πολυάριθμων μελών 
[7 λεωφορεία], των ΚΑΠΗ Δήμου Ζωγράφου Αττικής με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κοινωνικής μέριμνας κ. Στεργίου.... Με φροντίδα της τοπικής Δημοτικής Αρχής και ιδαίτερα του προέδρου της Δ.Κ. κ. Ποζιού, την συνεργασία των τοπικών καταστηματαρχών και επιχειρήσεων, την παρουσία των τοπικών συλλόγων αλλά και αρκετών εθελοντών, οργανώθηκε μικρή γιορτή υποδοχής και ενημέρωσης, κατά την οποία δωρίθηκαν καλάθια με τοπικά προϊόντα, προσφορές των παραγωγών και εμπόρων.
    Ακολούθησε ενδιαφέρουσα και αναλυτική ξενάγηση στα Μουσεία Άρτου και Παλιών Επαγγελμάτων, όπως και στην αίθουσα κειμηλίων του π. πρωθυπουργού Αθ. Ευταξία και φυσικά οι εκδρομείς δεν έχασαν την ευκαιρία μιας μικρής βόλτας στον παραδοσιακό οικισμό και τα τοπικά καταστήματα, αλλά και μιας μεσημεριανής γευσιγνωσίας στα πολλά και καλά, ανάλογα καταστήματα της κωμόπολης. Με οργανωτική πυξίδα και την σημερινή πολυάριθμη επίσκεψη στην Αμφίκλεια, κρίνεται πολλαπλά θετικό και ωφέλιμο το να εντείνει τις προσπάθειες η τοπική κοινωνία με επαγγελματισμό και συνέπεια, για αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή.    
Δ. Καλπύρης
 Αμφίκλεια  






























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου