Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα.....

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - Οι «σωτήρες» μας


Το μόνο που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια που κυβερνούν οι «σωτήρες» μας είναι ότι στη όλη δυστυχία μας προσέθεσαν και το αίμα . . . . .


   ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΦΩΚΙΔΟΣ
                                                           
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Η σημερινή κατεστραμμένη Ελλάδα είναι αποτέλεσμα τών πολιτικών που εφάρμοσαν η κλίκα των πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης . Αριστερών και δεξιών, κυβερνώντων και αντιπολιτευομένων....

Καταστροφή της οικονομίας , καταστροφή της διοίκησης , διαφθορά , εκχώρηση - ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, και τέλος εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας είναι το σήμερα της Ελλάδας.
Και αυτοί που μας κατέστρεψαν ισχυρίζονται σήμερα ότι θα μας σώσουν από την καταστροφή!  Ότι από τα ερείπια που αυτοί δημιούργησαν θα φτιάξουν αυτοί ένα νέο ισχυρό σύγχρονο κράτος! Το άκρον άωτον του θράσους και της τρέλας ! Το μόνο που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια που κυβερνούν οι «σωτήρες» μας είναι ότι στη όλη δυστυχία μας προσέθεσαν και το αίμα . . . . .
Ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον πρόεδρο του Γ. Καρατζαφέρη χρόνια τώρα , λέει και ξαναλέει, προσοχή μην φτάσουμε στην αιματοχυσία. Τους τελευταίους μήνες ο Γ. Καρατζαφέρης επαναλαμβάνει συνεχώς ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα  να βρουν κοινά σημεία και τελικά να συνεργαστούν για να αποφευχθεί η αιματοχυσία.  Όχι μόνο δεν τον ακούν αλλά συστηματικά εξαφανίζουν τις δηλώσεις του , τις εκκλήσεις του . Και τα γεγονότα , για άλλη μια φορά έρχονται για να επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις του Γ. Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ. Το αίμα άρχισε να ρέει και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η σκέψη ότι δεν υπάρχει άλλη λύση : Το σημερινό πολιτικό σύστημα , το σημερινό κομματικό  κατεστημένο πρέπει να εξαφανιστεί. Μόνον τότε θα υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Με την σημερινή κυβέρνηση με τους σημερινούς πολιτικάντηδες της βουλής ,ετοιμαστείτε για τα χειρότερα, εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά.

3 σχόλια:

  1. --Λ Α Ο Σ-- ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΜΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΛΛΑΝΘΑΣΤΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ
    ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ,
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή