Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής και νιάου νιάου στα κεραμίδια


 Και μέσα σε λίγες ώρες, η ναζιστική εγκληματική οργάνωση μετατρέπεται ξανά σε Χρυσή Αυγή. Ο υπόδικος ναζιστής υπαρχηγός εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρης, μετατρέπεται σε κύριος Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Οι νεοναζί με διαταραγμένη ψυχοπαθολογία των ταγμάτων εφόδου μετατρέπονται σε νεαρά παιδιά με ανθρωπιστικές ανησυχίες που όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για την ζωή τους και τις δραστηριότητές τους.....

Ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και ο Μίχος, σχεδόν βουρκώνουν μπροστά στις κάμερες που μέχρι προχθές κλωτσούσαν και έβριζαν σε κατάσταση αμόκ, και σχεδόν ψιθυρίζουν κατά τις δηλώσεις τους στις ζωντανές συνδέσεις των καναλιών ώστε να τονίζεται το πένθιμο ύφος της κατάστασης και η βαθύτατη συγκίνησή τους. Είναι συγκλονισμένοι για τους συναγωνιστές τους. Είναι πέρα ως πέρα σίγουρο ότι μέσα τους παρακαλούν να μπορούσαν με κάποιο τρόπο να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να αποτρέψουν το γεγονός. Δεν ήθελαν να γίνει έτσι. Η Χρυσή Αυγή έχασε δύο πολύ δικούς της ανθρώπους είπαν. Είναι φτωχότερη χωρίς αυτούς... είπαν. Λυπούνται για τα παιδιά... είπαν.

Το κανάλι του Αλαφούζου μας δείχνει συγκινητικά μηνύματα από τους λογαριασμούς στο facebook των θυμάτων και μας περιγράφει πόσο διαμάντια παιδιά ήταν. Άλλωστε είναι επαληθευμένο. Το γράφει και εκείνος ο φίλος τους με με όνομα "ΆΡΙΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ", και ο άλλος με όνομα "ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ" και o άλλος με το όνομα "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...". 

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι ανέβαιναν στα συγκεκριμένα προφίλ πριν λίγες ώρες. Δεν είναι πολιτικά ορθό να τους αποκαλούμε για κανένα λόγο νεοναζί. Κανείς δεν το κάνει, σε κανένα κανάλι. Ήταν νέα παιδιά. Ήταν καλά παιδιά. Τί κι αν ήταν ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής και φύλακες των γραφείων. Τί κι αν πριν λίγο καιρό μαθαίναμε από τα ίδια κανάλια ότι για να γίνει κάποιος απλά μέλος -πόσο μάλλον φύλακας των γραφείων- πρέπει να περάσει από κάποιες συγκεκριμένες δοκιμασίες. Να ελεγχθεί η αφοσίωσή του. Η πίστη του στην οργάνωση. Να αποδείξει ότι αντέχει ψυχολογικά και σωματικά. Είτε για τα τάγματα εφόδου, είτε για άλλα πράγματα. Μας το λέγαν οι ίδιοι δημοσιογράφοι. Ανέβαινες ιεραρχικά αν χτυπούσες μετανάστες, αν έκαιγες τα σπίτια τους στο Πέραμα, αν έδειχνες στρατιωτική πυγμή στις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου στο ΚΚΕ και στους αναρχικούς. Έπαιρνες πόντους σε επίσημη βαθμολογία που καταγράφονταν σε καρτέλες και ανέβαινες στην εσωτερική κλίμακα. 

Δεν έχει σημασία πια. Τώρα είναι καλά παιδιά! Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δεν πατούσε ψυχή επί 40 μέρες τώρα. Οι τοπικές οργανώσεις έκλειναν η μία μετά την άλλη. Στο facebook όσοι είχαν μετατρέψει τα προφίλ τους σε ναζιστική προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγή έχασαν δεκάδες από τους φίλους τους μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οι χρυσαυγίτες κρύβονταν από παντού. Μέρα με την μέρα μειώνονταν. Και ξαφνικά έγινε κάτι. Κάτι ανεξήγητο. Κάτι που θα ανεβάσει την Χρυσή Αυγή. Θα την βοηθήσει να αποκτήσει "μάρτυρες". Θα θολώσει τα νερά σχετικά με τις έρευνες για εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες που χρηματοδοτούσαν την ναζιστική οργάνωση. Θα ξεθωριάσει τον όρο ναζιστική υπόγεια χρηματοδότηση. Η Χρυσή Αυγή γίνεται και πάλι νόμιμο πολιτικό κόμμα που την κυνηγάνε εκτελεστές. Θα περάσει στον νοικοκυραίο (με την κακή έννοια του όρου) ότι ο κολλητός του Αντώνη Σαμαρά και συνδετικός κρίκος ΝΔ με ΧΑ, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει δίκιο να μιλάει για δύο άκρα, έστω κι αν και πάλι δεν ευσταθεί η θεωρία ως εξίσωση κακών, ακόμα κι αν προέρχεται από την ακροαριστερά. Θα σκληρήνει η καταστολή του Δένδια. Θα τρομάξουν οι νοικοκυραίοι ώστε να κάτσουν στα αυγά τους και θα επιζητούν οι ίδιοι τον νόμο και την τάξη. Μέσα σε όλα, θα αποπροσανατολίσουν το κλίμα από τις καταστροφικές και σκανδαλώδεις πολιτικές Σαμαρά και Βενιζέλου. Ο Βενιζέλος που είναι ένα βήμα πριν την φυλακή θα πάρει παράταση στην κυβερνητική θέση και στην ασυλία. Ο Σαμαράς πάλι, ίσως προετοιμάζει την "σοβαρή Χρυσή Αυγή" του Μπάμπη Παπαδημητρίου ώστε να αντικαταστήσει με αυτή τον Βενιζέλο όταν έρθει η ώρα. Η ώρα που δεν θα μπορεί να σηκώσει άλλο το ήδη ασήκωτο πολιτικό παρελθόν του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ του 4%, πρώην υπουργού σε 11 διαφορετικά υπουργεία από το 1996 και βασικό υπεύθυνο για πολλά και τεράστια σκάνδαλα της τελευταίας δεκαετίας.

Η κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία, μετά την προφυλάκιση του πατέρα της είχε γράψει και δημοσιεύσει στο ίντερνετ ένα άρθρο απευθυνόμενο στους υποστηρικτές της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αυτούσιες οι φράσεις της: «Αναρρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για αυτά που πιστεύεις χωρίς να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας έναν ανώνυμος νεκρός του Αγώνα».

Η φράση "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια" χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάτι είναι τόσο προφανές που δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσεις την όρασή σου για να το αντιληφθείς. Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια λοιπόν;

http://projector-revolt.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ KAI MEDIA, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ''ΠΑΤΑΞΗ '' ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ....
    (ΠΑΤΑΞΗ- ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ,-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΛΕΙΜΑΤΟΣ, -ΜΙΣΘΩΝ -ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ,-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ)
    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή