Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ»




Προς όλους τους Ιεροψάλτες των Ιερών Ναών της επαρχίας Θηβών της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας,

Θήβα, 7 Οκτωβρίου 2013
Αξιότιμοι συνάδελφοι....

μετά από μακρά περίοδο σιωπής και πλήρους έλλειψης οργάνωσης στον χώρο του ιεροψαλτικού κόσμου στην επαρχία μας, είναι πλέον ο καιρός να προχωρήσουμε στην επανασύσταση του συνδέσμου ιεροψαλτών της επαρχίας Θηβών, ο οποίος έχει ήδη συσταθεί από πολλών ετών και έχει επισήμως αναγνωριστεί. Κατά τα τελευταία έτη ο σύλλογος περιέπεσε σε αδράνεια, ωστόσο είναι απαραίτητο σε κάθε επαρχία να υπάρχει ενεργός και δραστήριος σύλλογος ιεροψαλτών, σύμφωνα και με τις αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 176/2006 της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Καλείσθε λοιπόν σε έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα ημερησίας διατάξεως την επανενεργοποίηση του συλλόγου και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, την Κυριακή 20ή Οκτωβρίου 2013, και ώρα 19.00, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού ναού Αγίων Νικολάου και Ρούφου Θηβών (έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θηβών).
Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απολύτως απαραίτητη.
Με σκοπό  να υπάρξει καταγραφή όλων των ιεροψαλτών της επαρχίας, ως επίσης και για επίλυση οιωνδήποτε αποριών, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον κ. Τσαρουχά, (τηλεφωνικά στο 6936950738, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: tsarouxas_a@yahoo.gr), ή με τον κ. Φίλη (τηλεφωνικά στο 6972000843), και επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου: psaltesthiva@yahoo.gr, και στην σελίδα του συλλόγου στο FaceBook πληκτρολογώντας: Σύλλογος Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών.


ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ




Αντώνιος Τσαρουχάς
Πρωτοψάλτης Ι. Μητροπολιτικού Ναού Θηβών
Προεδρεύων αντιπρόεδρος του συνδέσμου Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών


1 σχόλιο: