Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Υπάρχει μέλλον!!! Ο Οκτώβρης μήνας "μετάλλαξης" για το Φωκικό.

Μέτρια άρχισε το πρωτάθλημα για το Φωκικό στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και αυτό γιατί μετά από μία ισοπαλία και μια ήττα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για «καλό» ξεκίνημα. .....

Σίγουρα όσοι έχουν παρακολουθήσει την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα, θα πουν ότι η ομάδα έχει να δώσει πολλά φέτος στους αγωνιστικούς χώρους. Σε αυτό βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε πως η ομάδα, είναι αρκετά άτυχη και οι συγκυρίες δεν την βοηθούν.
Ξεκινώντας από το γεγονός ότι, καμία προπόνηση δεν έγινε στην Άμφισσα αφού το γήπεδο χρειαζόταν ανακατασκευή. Έτσι η ομάδα μέχρι και σήμερα, αναγκάζεται να τρέχει μέχρι το Χρισσό, την Ιτέα και προσφάτως μέχρι και τη Γραβιά(40χλμ απόσταση), αφού πλέον το γήπεδο της Ιτέας χρειάζεται «ανάπαυση».
Σε όλα αυτά μπορούμε να προσθέσουμε το γεγονός ότι, το βασικό δεξί μπακ της ομάδας Μαρκα Ασίγκμπα Νιάμπα, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στο σύνολο του Γ.Κούτση, αφού εδώ και καιρό απουσιάζει στην Ισπανία για να διευθετήσει τα προβλήματα που προέκυψαν με τα χαρτιά του. Εδώ ο παράγοντας ατυχία χτυπά και πάλι το Φωκικό, μιας και ο αντικαταστάτης του Ασίγκμπα Nίκος Σταματέρης, τραυματίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό και θα αργήσει να επιστρέψει αφού διαγνώστηκε μερική ρήξη χιαστών.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το θωρηκτό της επιθετικής γραμμής Έρικ Γουόρντεν τιμωρήθηκε στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την Καλλιθέα, με αποτέλεσμα η ομάδα να τον στερηθεί στο παιχνίδι με τα Χανιά.
Ο Οκτώβρης αναμένεται να είναι μήνας μετάλλαξης για την ομάδα της Άμφισσας, αφού ο Μαρκ Ασίγκμπα επιστρέφει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι την Τρίτη 7 του μήνα. Ο Γουόρντεν θα είναι στη διάθεση του Γ.Κούτση για το ματς με τον τοπικό Ηρακλή στα Ψαχνά, ενώ μέχρι τις 15 του μήνα η ομάδα θα «πατήσει» το χόρτο του Δ.Α.Κ Άμφισσας, αφού ο νέος χλοοτάπητας θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί.
Κλειδί χαρακτηρίζεται το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στα Ψαχνά, αφού η ομάδα θέλει να δείξει την πραγματική της αξία και το επίπεδο της, με την πολύ καλή δουλειά που έγινε όλο το καλοκαίρι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του Γ.Κούτση έχουν «σκυλιάσσει» και αυτό είμαι βέβαιος πως θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Το λέω αυτό, γιατί το φετινό ροστερ απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο, είναι νέοι και θέλουν να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Δεν είναι «λίγο» άλλωστε το γεγονός ότι η ομάδα στο Καραϊσκάκη δεν πήγε να παίξει καταστροφικό ποδόσφαιρο και να ταμπουρωθεί στα μετόπισθεν, αλλά προσπάθησε να κυνηγήσει με αξιώσεις αυτό που της αξίζει, βάζοντας την μπάλα κάτω και βγάζοντας τη δουλειά των προπονήσεων με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Εν κατακλείδι, θεωρώ πως η ομάδα έχει μέλλον και χρειάζεται την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων της. Όλοι οι Αμφισσιώτες με τον τρόπο τους, πρέπει να σταθούν στο πλάι της, για να μπορέσει ο Φωκικός να μας κάνει όλο και πιο περήφανους και η πόλη μας να ακούγεται στο πανελλήνιο.

Βαλάντης Καρλιαύτης
fokikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου