Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝ

Πρόωρο τέλος είχαν οι ελπίδες της οικογένειας του μικρού Μπεν Νίνταμ καθώς από τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, αποδείχτηκε ότι ο νεαρός που διαμένει στη Λεμεσό και έμοιαζε με τον αγνοούμενο δεν έχει καμία σχέση μαζί του....
 

Το αποτέλεσμα του συγκριτικού τεστ DNA στα δείγματα του γιου της 41χρονης Βρετανίδας και του νεαρού που παρουσιάστηκε στις Αρχές στην Κύπρο, αφότου είδε πως τον αναζητούσαν λόγω της ομοιότητάς του με τον Μπεν Νίντχαμ, δεν ήταν τα αναμενόμενα για τους τραγικούς γονείς που αναζητούν τον γιο τους από το 1991.

Η Βρετανίδα μητέρα του αγνοούμενου μιλώντας στο zougla.gr είχε αναφέρει ότι βλέπει ομοιότητα μεταξύ του νεαρού στην Κύπρο – ο οποίος δήλωσε ότι είναι 21 ετών και ότι κατάγεται από τη Ρουμανία - και του Μπεν. Είχε τονίσει μάλιστα ότι έχει βάλει τη φωτογραφία του νεαρού δίπλα από τις φωτογραφίες του Μπεν και του πατέρα του, επιβεβαιώνοντας τις ομοιότητες.

«Τα νεύρα μου είναι τεντωμένα. Έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση εκατοντάδες φορές, αλλά ποτέ πριν στο σημείο της σύγκρισης DNA με το δείγμα που έχουμε από τον Μπεν», δήλωσε η Κέρι Νίνταμ.

Δυστυχώς, το ζητούμενο που παραμένει είναι το πού βρίσκεται ο μικρός Μπεν μετά από 22 χρόνια.

Το χρονικό
Η έρευνα για τον εντοπισμό του 22χρονου Ρουμάνου, ο οποίος όπως αποδείχθηκε δεν είναι ο Μπεν Νίνταμ, ξεκίνησε μετά από μαρτυρίες σχετικά με την ομοιότητά του με τον αγνοούμενο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, είχε δηλώσει ότι οι Αρχές, έλαβαν μήνυμα από την Ιντερπόλ Ελλάδας, με το οποίο ζητεί να εξετασθούν πληροφορίες ότι ο Μπεν Νίνταν, που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Κω, είναι πιθανό να βρίσκεται στην Κύπρο και να ζει με οικογένεια Ρομά. 

Όπως είχε γράψει η «Δημοκρατική», ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κω, Π. Αβρίθης, είχε παραλάβει από συγκεκριμένο άνθρωπο video στο οποίο απεικονίζονται τέσσερις αθίγγανοι, μεταξύ αυτών και ένας καστανόξανθος έφηβος, με καταγάλανα μάτια. Η πηγή ανέφερε στον κ. Αβρίθη ότι ο νεαρός ζει στη Λεμεσό, σε χωριό όπου διαμένουν τσιγγάνοι και έφτασε από την Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια, προκειμένου να αποφύγει την έκτιση της στρατιωτικής θητείας.

Από εκείνη τη στιγμή, οι άντρες της αστυνομίας, ξεκίνησαν εκτεταμένη έρευνα προκειμένου να βρουν τον νεαρό και να πάρουν δείγμα αίματος ώστε να γίνει εξέταση DNA.

Τελικά, όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση DNA, ο νεαρός που απεικονίζεται στο video δεν είναι ο Μπεν Νίνταμ.

inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου