Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ- Α.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2-0 - ΕΝΩΣΗ Α.Σ.Α.-ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 6-1

Ομάδα από ανώτερη κατηγορία ο Παρνασσός με δυο γκολ του 
Λουκά Καρακατσάνη κέρδισε άνετα 2-0 τη Χαλκίδα σε φιλικό ...
που έγινε στο γήπεδο της Αράχωβας. Η ομάδα του Γιάννη Μαρτιναίου λίγες ημέρες πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έδειξε ότι είναι πανέτοιμη να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει την επάνοδο στα πανελλήνια πρωταθλήματα δείχνοντας επιπλέον ότι είναι ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί.

Σε γενικές γραμμές ο Παρνασσός απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν ανώτερος της Χαλκίδας στην μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου δείχνοντας και την μεγάλη ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα με το βαρύ πυροβολικό Λουκά Καρακατσάνη με δυο προσωπικά γκολ να «εκτελεί» φιλικά τους φιλοξενούμενους της Χαλκίδας που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.


Καταιγιστική η Ένωση «φιλοδώρησε» φιλικά με 6 γκολ τη Νίκη. Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών/Αντίκυρας παρουσιάστηκε πέραν του δεόντως ορεξάτη κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 6-1 την ομάδα του Λαφυστίου. Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και σε ορισμένα σημεία του αγώνα έδειξε και ένα μέρος των φετινών δυνατοτήτων της δηλώνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο ότι θα υπερασπιστεί όσο καλύτερα μπορεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κατέκτησε πέρυσι.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλα κέφια τον Μάριο Πλακίδα που «πυροβόλησε» πεντάκις και εξ αιτίας του το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Το άλλο γκολ της Ένωσης σημέιωσε ο Χρήστος Πλακίδας. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 90΄με τον Δρόσο.

starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου