Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Aπόπειρες κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για δύο απόπειρες κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας
Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους
Για την μία από τις μοτοσικλέτες είχε δηλωθεί η κλοπή της από τον ιδιοκτήτη της τον Απρίλιο του 2011 σε περιοχή της Αττικής....

Συνελήφθησαν, χθες (30-08-2013) το μεσημέρι στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 21 ετών αντίστοιχα, αδέλφια μεταξύ τους, οι οποίοι κατηγορούνται για δύο απόπειρες κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.
Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, μαζί με έναν ακόμη αγνώστων στοιχείων ταυτότητας συνεργό τους, μετέβησαν χθες τα ξημερώματα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον Άγιο Κωνσταντίνο και αρχικά στις 02:50΄ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, εγκαταλείποντας όμως την προσπάθειά τους όταν έγιναν αντιληπτοί από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου ενεργώντας αναζητήσεις, εντόπισαν λίγο αργότερα τους ανωτέρω δράστες, την ώρα που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν μία άλλη δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Οι δράστες εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους λόγω της άμεσης επέμβασης των αστυνομικών και επιβιβαζόμενοι στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 26χρονου, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κατά την εξέλιξη της έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι έρευνα σε οικία στην Αταλάντη, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τόσο ο 26χρονος, όσο και ο 21χρονος.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπών τροχοφόρων κατά συναυτουργία και σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν οι δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για την μία, όπως προέκυψε από την έρευνα, έχει δηλωθεί η κλοπή της από τον ιδιοκτήτη της, την 29-04-2011 στο Τμήμα Ασφαλείας Δάφνης Αττικής.
Τα προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και την σύλληψη του συνεργού των δύο συλληφθέντων, καθώς και για το ενδεχόμενο εμπλοκής των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου