Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, δύο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας για την απόδραση

Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού κρατουμένου, που απέδρασε από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας
Με Απόφαση του Αρχηγείου ....
της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ένας Ανθυπαστυνόμος και ένας Υπαρχιφύλακας του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Εκτεταμένες έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος χθες (15.04.2013) αργά το απόγευμα απέδρασε από τον προαύλιο περιφραγμένο χώρο του κτηρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, στην πόλη της Λαμίας.
Τον 22χρονο, μαζί με άλλους δύο κρατουμένους, συνόδευαν δύο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας στον χώρο των κρατητηρίων του Τμήματος Μεταγωγών και Δικαστηρίων, που βρίσκονται στο υπόγειο του κτηρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Ο 22χρονος κατά την μεταφορά του στα κρατητήρια τράπηκε αιφνιδιαστικά σε φυγή με φορά αντίθετη προς την κεντρική είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και υπερπηδώντας μάντρα ύψους δύο μέτρων, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο ανωτέρω κρατούμενος είχε συλληφθεί χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και κατηγορείται για σύσταση και  συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του Νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών.
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ένας Ανθυπαστυνόμος και ένας Υπαρχιφύλακας και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου