Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Νέο σοκ-Η τρομοκρατία επέστρεψε στην Αμερική! 3 νεκροί πάνω από 150 τραυματίες- LIVE ΕΙΚΟΝΑ


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στον μαραθώνιο της Βοστώνης, ενώ ο δρόμος ήταν γεμάτος κόσμο και οι δρομείς βρίσκονταν...
κοντά στη γραμμή τερματισμού.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βοστώνης υπάρχουν τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα οκτάχρονο παιδί και 150 τραυματίες, εκ των οποίων τουλάχιστον 17 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, με τους 8 να είναι μικρά παιδιά. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην Βoylston Street, σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Όπως ανέφεραν γιατροί σε μέσα ενημέρωσης, 29 τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, οκτώ από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. «Έχουμε προχωρήσει σε αρκετούς ακρωτηριασμούς»  είπε ο γιατρός Πίτερ Φάγκενχολζ και σημείωσε πως δεν υπάρχουν παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκρήξεις οφείλονται σε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.  Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, βρέθηκαν άλλοι δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί, οι οποίοι έχουν εξουδετερωθεί.  Το FBI, έχει στείλει στην Βοστώνη κλιμάκιο ειδικών πυροτεχνουργών
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, ενημερώθηκε για την έκρηξη στον μαραθώνιο της Βοστώνης και έχει δώσει εντολή να παρασχεθεί κάθε βοήθεια που κρίνεται απαραίτητη.
"Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος το έκανε και γιατί.  Θα βρούμε όμως ποιος ή ποιοι είναι υπεύθυνοι. Όποιος είναι υπεύθυνος θα υποστεί τις συνέπειες της δικαιοσύνης", είπε στο διάγγελμά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.
"Μέρες σαν και αυτή, δεν υπάρχουν Ρεπουμπλικανοί ή Δημοκράτες. Είμαστε όλοι Αμερικανοί ενωμένοι", τόνισε, υπογραμμίζοντας :" Η Βοστώνη είναι μία σκληρή και ανθεκτική πόλη. Έτσι είναι και οι πολίτες της".
"Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι της Βοστώνης  θα συνέλθουν, θα φροντίσει ο ένας τον άλλον και θα προχωρήσουμε. Ως μια περήφανη πόλη", πρόσθεσε. 

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ 

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BBC 


ΒΙΝΤΕΟ-Ομπάμα:"Θα τους βρούμε και θα πληρώσουν"

ΒΙΝΤΕΟ-Η έκρηξη σε αργή κίνηση

ΒΙΝΤΕΟ-Η δεύτερη έκρηξη on camera

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της έκρηξης

ΒΙΝΤΕΟ-Αμέσως μετά την έκρηξη

ΒΙΝΤΕΟ-Δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη

«Έχουμε προχωρήσει σε αρκετούς ακρωτηριασμούς»

ΦΩΤΟ:Ο χάρτης και τα σημεία των εκρήξεων

Φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης

Από το 1897 διεξάγεται ο μαραθώνιος

ΒΙΝΤΕΟ:Συμμετείχαν Έλληνες στον μαραθώνιο

Νεκρό ένα οκτάχρονο παιδί από την έκρηξη

Διαψεύδει η αστυνομία ότι υπάρχει ύποπτος

ΦΩΤΟ-Είναι ύποπτος για τις εκρήξεις;

Οι εκρήξεις «έριξαν» τον ΝΙΚΚΕΙ

«Η επίθεση αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική πράξη»

Σε επιφυλακή Νέα Υόρκη και Oυάσιγκτον

ΦΩΤΟ:Η στιγμή που ο Ομπάμα ενημερώθηκε για τις εκρήξεις 

ΦΩΤΟ-Ένα δευτερόλεπτο μετά την έκρηξη 

Απενεργοποιήθηκε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Βοστώνη

Αυτόπτης μάρτυρας: Οι Έλληνες είναι καλά
enikos.gr

2 σχόλια:

  1. ο σιωνισμος σε ολο το μεγαλειο του... ξανα τα ιδια. να δουμε τωρα πια χωρα θα πληρωσει την δηθεν επιθεση των "τρομοκρατων". στην πιο καλα οργανωμενη χωρα με την μεγαλυτερη υποτιθεται ασφαλεια, που δεν κουνιεται τιποτα, γινονται συνεχεια τετοια πραγματα... μας κοροιδευουν. οι μεγαλυτεροι τρομοκρατες ειναι οι ιδιες οι ΗΠΑ... αυτες οργανωσαν και χτυπησαν την 11 σεπτεμβριου... και το κορυφαιο απο ολα... οι εβραιοι τοτε ειχαν ενημερωθει και δεν πηγαν στην δουλεια τους εκεινη την μερα! οι αμερικανοι ειναι μακραν η ντροπη της ανθρωποτητας... μεχρι ποτε ομως ο υπολοιπος κοσμος του πλανητη μας θα ανεχεται να κανουν κουμαντο αυτα τα "ερπετοειδη";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΑΛΛΑ.......16 Απριλίου 2013 στις 1:08 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ.
    ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ....ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΣΟΥΛΕΙΜΑΝΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΣ Γ....ΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΨΩΡΟΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ?
    ΑΡΑΓΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ?
    ΠΑΛΙ ΟΙ ...ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ... ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΘΝΟΣ?

    *ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ*


    ΑπάντησηΔιαγραφή